FOTO: SJEĆATE LI SE FATALNE RUBI? DANAS JE NAJZGODNIJA BAKA NA SVIJETU! Legendarna Meksikanka danas ima 41 godinu, proživljava novu mladost i ljepša je nego ikad

FOTO: SJEĆATE LI SE FATALNE RUBI? DANAS JE NAJZGODNIJA BAKA NA SVIJETU!

Među brojnim ljepoticama koje su prodefilirale kroz more sapunica na našim televizijama, Urugvajka Bárbara Mori (41) ostavila je poseban trag.

Ljepotica, čiji je djed s očeve strane bio Japanac, imala je samo 14 godina kad ju je kao konobaricu zamijetio modni dizajner Marcos Toledo i ponudio joj posao. Nije trebalo dugo da stekne manekenski uspjeh, no prava slava stigla je s glumačkim angažmanom u meksičkoj sapunici ‘Rubi’ iz 2004.

Mori je imala samo tri godine kad su joj se roditelji razveli pa je živjela na relaciji Urugvaj - Meksiko da bi naposljetku odlučila izgraditi život u Mexico Cityju. Sa 19 godina zaljubila se u glumca Sergija Mayera s kojim će godinu dana kasnije dobiti sina Sergija. Brak nije potrajao, ali danas je sretna s američkim bejzbolašem Kennethom Sigmanom.

 

View this post on Instagram

Preparada para el frío de NY!

A post shared by Barbara Mori (@delamori) on 

 

Ime Bárbare Mori našlo se ponovno na naslovnicama svjetskih medija kad je 2017. godine sa samo 39 godina postala baka. Njezin je sin u 19. godini sa 30-godišnjom brazilskom pjevačicom Natálijom Subtil dobio kćer Milu. Bárbara za trudnoću je saznala 1. travnja što je u jednom intervjuu komentirala:

- Bila sam uvjerena da se radi o prvoaprilskoj spački!

 

View this post on Instagram

Educando el corazón.

A post shared by Barbara Mori (@delamori) on 

 

Mediji je prozivaju najzgodnijom bakom na svijetu, a ona i danas, sa 42 godine, izgleda poput curice.

 

View this post on Instagram

Olvidaron decirnos que todos albergamos un lugar hermoso en el que vivir en la inmensidad de luces y sombras de la psique humana. Pero hay que alcanzar dicho lugar, sembrarlo y regarlo para ver brotar la semilla. Elsa Punset.

A post shared by Barbara Mori (@delamori) on 

 

Kad je imala 29 godina, dijagnosticiran joj je rak dojke i danas je aktivna u kampanjama za liječenje ove opasne bolesti. Karcinom su joj otkrili tijekom rutinskog pregleda, a terapije je jako teško podnijela. Osim gubitka kose zbog kemoterapije i zračenja bilo joj je izrazito loše, borila se s mučninama i slabošću.

 

View this post on Instagram

Que bonita esta vida cuando la aprendes a mirar desde el corazón, todo cambia. Agradezco infinitamente a todos los seres maravillosos que hoy forman parte de mi vida. Gracias por el amor y la dulzura que me regalan día con día! Que felicidad festejar la vida a su lado!

A post shared by Barbara Mori (@delamori) on 

 

Ova ljepotica danas na Instagramu ima gotovo dva milijuna pratitelja, a predstavlja se često u svakodnevnim situacijama, bez šminke i bez previše opterećenja.

 

View this post on Instagram

Sonríe lo más que puedas! Lindo domingo! @henryjimenz

A post shared by Barbara Mori

Naslovnica Zoom dana

Najčitanije