FOTO: ŠOKANTAN MANEKENSKI DEBI MADONNINE KĆERI Lourdes (21) na pisti nosila grudnjak od lanaca, a pokazala je i dlakave noge...

FOTO: ŠOKANTAN MANEKENSKI DEBI MADONNINE KĆERI

Jabuka ne pada daleko od stabla - ovu staru izreku ovaj tjedan potvrdila je i 21-godišnja Lourdes Maria Ciccone Leon. Njezina majka, pop kraljica Madonna (60), već desetljećima nosi titulu modne ikone koja ruši tabue i pomiče granice, a čini se kako je sad i kći krenula njezinim stopama.

Naime, Lourdes je na aktualnom Tjednu mode u New Yorku debitirala kao manekenka - nosila je reviju brenda Gypsy Sport za sezonu proljeće 2019., a na modnoj pisti otkrila je puno više od očekivanog.

Osim poderanih traperica, ispod kojih je pokazala dlakave noge, Madonnina kći nosila je i grudnjak od lanaca koji je jedva pokrio njezine grudi.

S obzirom da su druge manekenke na pisti bile uredno depilirane, mnogi su zaključili kako Lourdes namjerno nije učinila isto. Podsjetimo, 21-godišnjakinja je lani na plaži u Miamiju snimljena kako se sunča neobrijanih pazuha, zbog čega je postala predmet sprdnje na internetu, a fotografiju s dlakama objavila je i sama 2016. na jednoj društvenoj mreži.

Naslovnica Zoom dana

Najčitanije