KAKVO TIJELO, KRALJICE Severina i Igor oduševili romantičnom fotografijom pokraj mora. Zagrljeni na plaži dobili pregršt hvalospjeva

KAKVO TIJELO, KRALJICE

Supružnici Severina i Igor Kojić iskoristili su lijepo vrijeme i skoknuli do mora na kupanac, a o tome je splitska pjevačica također obavijestila svoje mnogobrojne fanove na Instagramu. Seve nije otkrila gdje se nalazi, no poznato je da je zasnjih dana bila u Crnoj Gori zbog poslovnih obveza, piše Jutarnji.hr.

"Kamen gori, val se pjeni", napisala je Severina ispod fotografije na kojoj ljubi svog Igora.

Nije nedostajalo hvalospjeva ispod fotografija, a tel malobrojni nisu spomenuli fantastičnu vitku liniju poznate Splićanke u crnom bikiniju. Njezin suprug Igor Kojić odlučio se za ružičaste bermude za kupanje.

 

'Kakvo tijelo kraljice', Ova zena nikad bolje nije izgledala, kao vino', 'Kako žena sija pored mlađeg muškarca', 'To je ljubav', 'Žena zmaj' samo su neki od komentara na romantičnu fotografiju.

No, bilo je i onih koju nagađaju da možda postoji sretan razlog skrivanja upravo trbuha, jer Igor na fotografiji Sevku baš za donji dio, gdje se čini kao da malo proviruje trudnički trbuh.

"Meni izgleda kao da je u ranoj fazi trudnoće", "Zar se vama ne čini da joj je na trbuhu "čudna" situacija", "Seve trudna? Ne znam, mršava jest, ali kao da joj malo viri trbuščić kraj Igorove ruke", neki su od komentara koji su se od jutros zavrtjeli i po forumima. Podsjetimo da je Severina i sama medijima znala izravno priznati da bi voljela imati još djece.

Dok pjevačica privatnost koliko toliko uspijeva držati za sebe, vi sami procijenite 'događa' li se nešto na fotografiji!

 
 
Naslovnica Zoom dana

Najčitanije