U 62. GODINI UMRO SLAVNI KUHAR, PISAC I TV ZVIJEZDA ANTHONY BOURDIAN CNN javlja da je navodno počinio samoubojstvo

U 62. GODINI UMRO SLAVNI KUHAR, PISAC I TV ZVIJEZDA ANTHONY BOURDIAN

Proslavljeni kuhar, pisac i televizijska ličnost Anthony Bourdian preminuo je u 62. godini života, piše CNN, a prenosi Slobodna Dalmacija.

Televizijska kuća CNN za koju Bourdain radi seriju Parts Unknown potvrdila je vijest te su naveli da je razlog smrt navodno samoubojstvo.

"S velikom tugom potvrđujemo smrt našeg dragog prijatelja i kolege Anthonyja Bourdaina", rekli su iz CNN-a u petak ujutro.

"Njegova ljubav prema avanturama, novim prijateljima, ukusnom hranom i pićem te nevjerojatnim pričama iz cijelog svijeta činila ga je unikatnim pripovjedačem. Njegov talent nas nije prestajao iznenađivati i nedostajat će nam nizmjerno. Naše misli i molitve su sa njegovom kćerkom i obitelji u ovom nevjerojatno teškom trenutku.

Bourdaina je u petak ujutro u hotelskoj sobi u Francuskoj pronašao njegov bliski prijatelj Eric Ripert, također kuhar i česti gost njegovih emisija.

Bourdain je tamo snimao nadolazeću epizodu svoje televizijske emisije Parts Unknown čije se 11. sezona trenutno emitira na CNN-u.

Naslovnica Zoom dana

Najčitanije