VIDEO: MA OVO JE SVE NA SVIJETU! ARGENTINCI NAKON DEBAKLA PROTIV VATRENIH ODRŽALI MINUTU ŠUTNJE U STUDIJU Pognutih glava sahranili reprezentaciju!

VIDEO: MA OVO JE SVE NA SVIJETU! ARGENTINCI NAKON DEBAKLA PROTIV VATRENIH ODRŽALI MINUTU ŠUTNJE U STUDIJU

Veličanstvenom pobjedom u Nižnjem Novgorodu (3:0) Vatreni su Argentincima zadali udarac od kojeg će se još dugo oporavljati, pišu Sportske novosti.

Najviše je na udaru nakon utakmice bio izbornik Jorge Sampaoli, a nakon njega i Leo Messi koji ponovno nije bio pravi, ali, velike zasluge za takav scenarij pripadaju i našim nogometašima koji su odigrali sjajnu utakmicu.

Otkako je Uzbekistanac svirao kraj ne prestaju kritike na račun Gaučosa koji su jednom nogom izvan Svjetskog prvenstva. Mediji diljem svijeta raspisali su se o fenomenalnoj igri Vatrenih i neviđenog debakla Argentine.

Niti mediji u zemlji nisu ništa blaži prema svojim 'junacima', a zanimljivi video stigao je s TyC Sports televizije gdje su voditelji imali minutu šutnje nakon poraza. POGLEDAJTE VIDEO!

 

SKOR@SozcuSkor

🤭Dünya Kupası'nda maçında Arjantin, Hırvatistan'a 3-0'lık skorla yenilince ülkenin önde gelen kanallarından "TyC Sports" ekranlarında bir dakikalık saygı duruşu gerçekleştirildi. https://skor.sozcu.com.tr/2018/06/22/arjantin-milli-takimi-icin-canli-yayinda-1-dakikalik-saygi-durusu-744131/https://skor.sozcu.com.tr/2018/06/22/arjantin-milli-takimi-icin-canli-yayinda-1-dakikalik-saygi-durusu-744131/ …

Twitter Ads information and privacy

 
 
Naslovnica ZDtube
HtmlNoArticles