VIDEO: TRI TISUĆE METARA IZNAD RTINE Pogledajte skok prof. Valentina Radmana - slobodni pad, a zatim let padobranom u tandemu!

Maturanti 4d razreda Gimnazije Frane Petrića (MIOC) iz Zadra darovali su za kraj svoga srednjoškolskog obrazovanja svom omiljenom profesoru povijesti umjetnosti, inače akademskom slikaru, Valentinu Radmanu – skok padobranom, a o kakvoj se avanturi radi, najbolje je pogledati u videu kojega smo dobili za objavu od organizatora skoka - agencije  Adventure Driven Vacations.

Darovani skok zbio se u subotu, a avantura profesora Radmana – koji nikada u životu nije skakao pomoću padobrana - počela je na Zračnoj luci Zemunik odakle je nakon kratkog tečaja iz padobranstva uzletio zrakoplovom s instruktorima do visine od tri tisuće metara, te se odvažio i - vinuo prema Zemlji u tandem skoku s profesionalnim padobrancem.

Na plaži u uvali Plemići u Rtini Miočićima čekao ga je kompletan 4d razred. Učenici su oduševljeno zapljeskali profesoru kad je nakon uzbudljivog slobodnog pada, a onda i leta padobranom, sigurno i uspješno doskočio na tlo.

Naslovnica ZDtube

Najčitanije