VIDEO: NE STIŠAVA SE BURA OKO SCENA SEKSA U NOVOJ SERIJI Mnogi se slažu da se radi o najeksplicitnijem gay seksu u povijesti televizije!

VIDEO: NE STIŠAVA SE BURA OKO SCENA SEKSA U NOVOJ SERIJI

Mnogi su kritičari seriju ‘Američki bogovi’ (‘American Gods’) nazvali ‘najvažnijom serijom na televiziji’, serijom ‘koja je stigla u pravo vrijeme’, a kritičarka Daily Beastaopisala je sadržaj kao ‘proslavu izbjeglica u inat Trumpu’.

Osim svih tih superlativa, serija je privukla pažnju vrlo eksplicitnim scenama seksa. Još u prvoj epizodi scena seksa između božice Bilquis i muškarca kojeg zavodi, a onda proždire vaginom, najavljuje gledateljima što mogu očekivati, donosi jutarnji.hr.

No, puno je više bure podigla scena emitirana u epizodi u nedjelju koja prikazuje seks između dvojice muškaraca muslimanske vjeroispovijesti, koji mediji proglašavaju najeksplicitnijim gay seksom u povijesti televizije.

Ako se izuzme susret likova i zavođenje, seks bez cenzure traje pune četiri minute, a kritičari pišu da je čak izazovniji od opisa u knjizi.

Naime, serija ‘Američki bogovi’ nastala je prema romanu britanskog pisca Neila Gaimana, a radi se o fantastičnom svijetu u kojem se miješaju moderno doba i razne mitologije. Obožavatelji predviđaju da će 'Američki bogovi' postati popularniji od 'Igre prijestolja'.

 

Naslovnica ZDtube