U KATEGORIJI ZDRAVA I VEGETARIJANSKA HRANA Zadranka Nataša Rajčević osvojila prestižnu nagradu najboljeg food bloga u regiji!

U KATEGORIJI ZDRAVA I VEGETARIJANSKA HRANA

Mlada Zadranka Nataša Rajčević, vlasnica veganskog i vegetarijanskog bloga „Burbon i borovnice”, o kojoj smo pisali prije par mjeseci, jučer je osvojila prestižnu nagradu za najbolji blog zdrave hrane u regiji!
Treće izdanje Gastro zvijezde koju organizira poznati portal missGASTRO, zaključeno je na svečanom događaju u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade gdje je voditelj Tarik Filipović proglasio je ponajbolje food blogove u regiji po izboru publike te apsolutnog pobjednika po izboru žirija, novu Gastro zvijezdu. Ovaj put ta laskava titula pripala Vedranu Boškoviću i njegovom blogu „Začinjeno s ljubavlju”.

Kao i svake godine, publika ja ta koja odlučuje o pobjednicima u nekoliko kategorija kao što su tradicionalna kuhinja, slastice, zdrava i vegetarijanska i foodie. Da je riječ o velikom natjecanju govori i prošlogodišnja brojka od više od 600 prijava. Ove je godine ona bila nešto manja, no ne i zanemariva s obzirom na veliku konkurenciju blogova koji već godinama „drmaju” virtualnim gastro svijetom.

U kategoriji Zdrava i vegetarijanska hrana, borba se čak mjesec dana vodila između naše Nataše i Gracie, odnosno blogova Burbon i borovnice i Kiwi go crazy. No, Nataša je ipak malo više uspjela zadiviti publiku i pratitelje svojim inovativnim veganskim receptima.

- Ne da nisam očekivala pobjedu, nego se ja uopće nisam htjela prijaviti na ovo natjecanje! Za sve ovo krive su moje drage sestre koje su me poskrivečki prijavile – kroz smijeh nam govori Nataša koja je ostala ugodno iznenađena kad je saznala da je njen blog došao do superfinala.

- Meni je čast samo što sam bila ušla u 10 najboljih, a sve ovo dalje, superfinale i pobjeda je jednostavno nešto nestvarno! Tim više što sam ja svoj blog otvorila prije samo godinu dana, a ostali bloggeri se već godinama time bave, neki čak i dobro zarađuju. Meni je ovo prije svega veliki gušt, nešto u čemu zaista uživam! Uz to, cilj mi je receptima približiti ljudima vegansku prehranu te im pokazati kako takva jela ne moraju biti dosadna i komplicirana, već zasitna i ukusna – priznaje nam Nataša koja je uz staklenu nagradu osvojila i kvalitetni smoothie maker za sve svoje buduće zdrave recepte.

Uz to smiješi joj se i mogući ugovor s portal missGASTRO za koji bi mogla pisati nove recepte za svoja ukusna vege jela.

Nataša, čestitamo!

Naslovnica Zadar plus

Najčitanije

FOTO: NOVI ŽIVOT SPORTSKOG CENTRA NA VIŠNJIKU Napokon su useljeni svi poslovni prostori na bazenu: ovo je sada pravi gradski kvart s trgom, kafićem, ljekarnom, fitnesom, medijima... Razgovarali smo s njihovim novim vlasnicima

Napokon su useljeni svi poslovni prostori na bazenu: ovo je sada pravi gradski kvart s trgom, kafićem, ljekarnom, fitnesom, medijima... Razgovarali smo s njihovim novim vlasnicima
Znate gdje je nova zadarska špica? Gdje se događa svojevrsna „kvartovska renesansa”? Gdje dnevno dol...
Napokon su useljeni svi poslovni prostori na bazenu: ovo je sada pravi gradski kvart s trgom, kafićem, ljekarnom, fitnesom, medijima... Razgovarali smo s njihovim novim vlasnicima