FOTO: FEŠTA NA NOVOM BOKANJCU Miro je svirao na stotinama pireva, sada su nekadašnji mladenci feštu napravili - njemu!

FOTO: FEŠTA NA NOVOM BOKANJCU

„Ljubav nas veže i spaja“ – tako je nazvan nesvakidašnji povod za odličnu zabavu, organiziranu u petak navečer na Novom Bokanjcu u Zadru. Feštalo se u čast zadarskom glazbeniku Miroslavu Miliću, 66-godišnjaku koji je svojim nastupima godinama uveseljavao mladence i njihove goste: ukupno je svirao na 1.064 pira!

Stoga je Miroslav u petak organizirao zabavu na kojoj će svirati – njemu. Okupili su se brojni glazbenici i kolege, ali i nekadašnji mladenci kojima je Miroslav Milić svirao na vjenčanjima.

Na svadbama Milić svira već 45 godina, a vremenom je postajao sve popularniji pa je svirao i u Sloveniji, Belgiji, Italiji, Austriji, Njemačkoj…

Na fešti je u petak bilo 80-ak parova kojima je svirao na pirevima, a on je kazao da pamti svih. I to poimenice!

Naslovnica Fotoreport

Najčitanije

FOTO: POSJETILI SMO NOVE PROSTORE PRVE POLICIJSKE POSTAJE ZADAR NA VOŠTARNICI Policajci dobivaju zgradu s akustičnim stropom, izgrađene su sobe za ispitivanje, završava se i najstrože čuvana prostorija, a nestaje i problem parkinga!

Policajci dobivaju zgradu s akustičnim stropom, izgrađene su sobe za ispitivanje, završava se i najstrože čuvana prostorija, a nestaje i problem parkinga!
Djelatnici prve policijske postaje Zadar, koja je dosada radila u centru grada, u zgradi suda, uskoro sele na no...
Policajci dobivaju zgradu s akustičnim stropom, izgrađene su sobe za ispitivanje, završava se i najstrože čuvana prostorija, a nestaje i problem parkinga!