KULISA ZA SNIMANJE LISTOPADSKOG IZDANJA Vogue snimio editorijal u Svetom Filipu i Jakovu!

KULISA ZA SNIMANJE LISTOPADSKOG IZDANJA

 Hrvatska je po šesti put postala kulisa snimanja za najprestižniji modni časopis današnjice, i to za njegovo portugalsko izdanje.

I ovoga puta pod vodstvom taleniranog mladog fotografa Jakova Baričića, koji već godinama svoju strast za modnom fotografijom gradi na inozemnoj sceni.

Jakov nas odvodi tamo gdje je sve prije dosta godina i počelo u rodni Sv. Filip i Jakov. Upravoj ovaj skriveni vrt Dalmacije poslužio je kao kulisa za snimanje listopadskog izdanja Voguea.

Ovaj modni editorijal vratio nas je u prošlost u doba kontesa, visokog građanstva i plemstva.

U predivnom dvoru iz 1785. godine koji je pripadao velikoj premičkoj obitelji Barbarossa snimljena je serija inspirativnih fotografija.

Ispred objektiva se našla predivna Aivitu Muze, koju smo već imali prilike vidjeti u kampanji za Pradu i Marca Jacobsa.

Naslovnica Zadar plus

Najčitanije

FOTO: POSJETILI SMO NOVE PROSTORE PRVE POLICIJSKE POSTAJE ZADAR NA VOŠTARNICI Policajci dobivaju zgradu s akustičnim stropom, izgrađene su sobe za ispitivanje, završava se i najstrože čuvana prostorija, a nestaje i problem parkinga!

Policajci dobivaju zgradu s akustičnim stropom, izgrađene su sobe za ispitivanje, završava se i najstrože čuvana prostorija, a nestaje i problem parkinga!
Djelatnici prve policijske postaje Zadar, koja je dosada radila u centru grada, u zgradi suda, uskoro sele na no...
Policajci dobivaju zgradu s akustičnim stropom, izgrađene su sobe za ispitivanje, završava se i najstrože čuvana prostorija, a nestaje i problem parkinga!