ZADNJI DAN NA POSLU DORIS PINČIĆ ROGOZNICA PROVELA JE RUBU SUZA: "Toliko sam već plakala da se ne želim ponavljati'

ZADNJI DAN NA POSLU DORIS PINČIĆ ROGOZNICA PROVELA JE RUBU SUZA:

Nakon gotovo sedam godina, Doris Pinčić Rogoznica na Narodnom je odradila zadnji radni dan. Teška srca oprostila se od slušatelja i prijatelja s radija, a kolege su joj organizirali rastanak za pamćenje.

"Balzamirala sam osjećaje. Toliko sam već plakala da se ne želim ponavljati, odradit ću to doma", poručila je Doris Pinčić Rogoznica na početku zadnjeg sata u eteru Narodnog, ali su joj kolege i slušatelji pomrsili račune. Pobrinuli su se da ovaj oproštaj pamti zauvijek.

Slušatelji su zvali kako bi se pozdravili s Doris i prisjetili se njezinih brojnih anegdota, a jedan joj je poručio da će sada imati više vremena za učenje bočnog parkiranja.

Jedna slušateljica poželjela je da zasviraju Dorisinu omiljenu pjesmu "Dobra večer, prijatelji", a kad je pjesma krenula u studio je ušetala klapa Iskon.

"Doris, hvala ti na svemu u posljednjih sedam godina. Nisi zaslužila ništa manje nego da te ispratimo s tvojom pjesmom. "Svirajte, svirajte...". Voli te Narodni.", stavili su joj poruku na Instagram. "Hvala. Ne znam jesam li ikada u životu ostala bez teksta…", zaključila je emotivna Doris. Nakon gotovo sedam godina na radiju, kreće u nove poslovne izazove.

Njezin kolega iz "Jutarnjeg kluba" na Narodnom, Hrvoje Kečkeš ipak neće ostati sam u programu od šest do devet sati. Već danas pridružio mu se Marko Bratoš.

Naslovnica Zadar plus

Najčitanije

FOTO: POSJETILI SMO NOVE PROSTORE PRVE POLICIJSKE POSTAJE ZADAR NA VOŠTARNICI Policajci dobivaju zgradu s akustičnim stropom, izgrađene su sobe za ispitivanje, završava se i najstrože čuvana prostorija, a nestaje i problem parkinga!

Policajci dobivaju zgradu s akustičnim stropom, izgrađene su sobe za ispitivanje, završava se i najstrože čuvana prostorija, a nestaje i problem parkinga!
Djelatnici prve policijske postaje Zadar, koja je dosada radila u centru grada, u zgradi suda, uskoro sele na no...
Policajci dobivaju zgradu s akustičnim stropom, izgrađene su sobe za ispitivanje, završava se i najstrože čuvana prostorija, a nestaje i problem parkinga!