DOMAĆA GLUMICA SE OPUŠTA U OKOLICI ZADRA Za prirodan izgled dobila same komplimente: "Kosa mi nije srela šampon jedno pet dana, lice šminku isto tako..."

DOMAĆA GLUMICA SE OPUŠTA U OKOLICI ZADRA

Premda joj je ovo ljeto djelomice radno, glumica Ecija Ojdanić koristi svaki slobodan trenutak za odmor i opuštanje. Ovih dana boravi u okolici Zadra gdje uživa u uobičajenom obiteljskom odmoru, a njezini pratitelji na društvenim mrežama su oduševljeni prirodnošću i jednostavnošću koje pokazuje.

- Znam da sam se počela opuštati onda kad mi kosa nije srela šampon jedno 5 dana, lice šminku isto tako, i kad me uhvati mahnita potreba za kuhanjem - napisala je u jednoj od posljednjih objava uz fotografiju na kojoj u posve opuštenom izdanju, bez šminke, sa zdjelom u ruci priprema neku vrstu savijače.

- E to se zove život. Predivan pogled na more, pravljenje ručka za obitelj i predivan prirodni izgled jedne žene. Ma ti si super žena - napisala joj jedna prijateljica.

 

- Obožavam ljeto, obožavam more i to Jadransko jer imamo najljepše šljunčane plaže na svijetu - rekla je Ojdanić prije godišnjeg odmora napomenuvši da svaki slobodan dan namjerava provesti na plaži.

No, zbog snimanja nove serije Nove TV, ‘Drugo ime ljubavi’, ovog ljeta ima i nešto obaveza. A zbog serije je nedavno iznenadila fanove promjenom imidža. Kosu je obojala u tamniju smeđu boju i napravila je minival.

- Promjena se dogodila zbog snimanja nove serije 'Drugo ime ljubavi', u kojoj glumim majku glavne junakinje, kolegice koja je smeđokosa i kovrčava, pa je kreativni tim predložio da se ofarbam i stavim minival. Zahvaljujući tome imam minival prvi put nakon osmog razreda. Moram priznati da mi je profesionalno ta promjena bila odlična, jedino mi je malo privatno bilo čudno se naviknuti, ali sada nakon mjesec dana stvarno sam zadovoljna. Reakcije okoline bile su pozitivne, promjena se svima svidjela. Ja čak kažem ‘blago mom mužu, on svake godine dana ima novu ženu’ - rekla je nedavno za Dnevnik.hr.

Naslovnica Zadar plus

Najčitanije

GURMAN I HEDONIST KOJI OBOŽAVA TRIPICE Naš čovjek iz Zemunika i svjetski poznati neuroznanstvenik s Yalea puca od sreće: U Americi smo konačno zavrtili i janje! Žena se bojala da će nas proglasiti divljacima...

Naš čovjek iz Zemunika i svjetski poznati neuroznanstvenik s Yalea puca od sreće: U Americi smo konačno zavrtili i janje! Žena se bojala da će nas proglasiti divljacima...
- Pristao sam s vama na razgovor samo zato što ste rekli da nećemo pričati o znanosti. Ma obećajem da nećem...
Naš čovjek iz Zemunika i svjetski poznati neuroznanstvenik s Yalea puca od sreće: U Americi smo konačno zavrtili i janje! Žena se bojala da će nas proglasiti divljacima...