KONCERT POD ZVJEZDANIM NEBOM "Tribute To Swing“ donosi bezvremenske hitove uz koje ćete rado zapjevati!

KONCERT POD ZVJEZDANIM NEBOM

 

Nakon pauze od pet godina, ovaj se posebni glazbeni program ponovo vraća "među ljude", gdje će u intimnoj atmosferi Palače Cedulin, večerasu 21.30 sati, talentirani jazz kvartet oživjeti duh 50-ih i 60-ih godina prošlog stoljeća. Kvartet čine solisti Ivana Kindl i Davor Pekota, već dobro su poznati na hrvatskoj glazbenoj sceni, te renomirani glazbenici Marko Petrović na klaviru, Oliver Ereš sa saksofonom, Zadranin Josip Marcelić na kontrabasu i Adriano Bernobič na bubnju. Publika će moći uživati u stranim hitovima poput  Fever, At last, Lady is a tramp, Something Stupid, i ali u jazz verzijama poznatih hrvatskih pjesama među kojima će biti i Oliverovih, Dedićevih, Massimovih...

Ne propustite "Tribute to Swing" i opustite se uz bezvremenske hitove!

Naslovnica Zadar plus

Najčitanije

VIDEO: POSLUŠAJTE IZVOĐAČE PRVOG DERIVAT FESTIVALA KOJI POČINJE U PETAK Nenad Pepić: Let 3 su nam prijatelji, Mrle je iz Petrčana, strašno su zagrijani za svirku svoja prva dva u Zadru, a Repetitor će pomesti sve pred sobom!

Nenad Pepić: Let 3 su nam prijatelji, Mrle je iz Petrčana, strašno su zagrijani za svirku svoja prva dva u Zadru, a Repetitor će pomesti sve pred sobom!
U petak 19. srpnja, na prostoru poljane iza Gradske knjižnice nakon dugo vremena opet se u Zadru održava jedan r...
Nenad Pepić: Let 3 su nam prijatelji, Mrle je iz Petrčana, strašno su zagrijani za svirku svoja prva dva u Zadru, a Repetitor će pomesti sve pred sobom!

VAROŠKA PIVOVARA JEDINA U HRVATSKOJ PROIZVODI PIVO S DIVLJIM KVASCEM OD SMOKVE I S MARAŠKOM Nedavno su izbacili "Ćakulu", uskoro će i "Bonacu": Nećemo dopustiti da iz naših prostorija izađe pivo koje se nama ne sviđa i čija je kvaliteta upitna!

Nedavno su izbacili
Znate li što je zajedničko kemijskom inženjeru, inženjeru prometa i magistru ekonomije? Pivo! Nije riječ o bilo ...
Nedavno su izbacili "Ćakulu", uskoro će i "Bonacu": Nećemo dopustiti da iz naših prostorija izađe pivo koje se nama ne sviđa i čija je kvaliteta upitna!