REZULTATI ZADAR NIGHT RUNA Kod trkača najbrži je bio Ante Burić, a kod djevojaka Marija Kurta – evo deset najboljih u obje konkurencije

REZULTATI ZADAR NIGHT RUNA

Pobjednik trećeg izdanja Zadar Night Runa je bio Ante Burić s vremenom 38:01. Drugi je na cilj stigao Ante Špaleta s 38:50, a treći je bio Tomislav Mijić (39:48).

U TOP 10 trkača ušli su još Saša Bačić, Ante Nadinić,  Miroslav Žingor, Stipe Čiklić, Bruno Bebić, Stipe Filipi i Joško Petković.

S vremenom od 44:46 u ženskoj je konkurenciji najbolja bila Marija Kurta koja je u ukupnoj konkurenciji do cilja stigla osamnaesta. Drugo mjesto pripalo je Branki Kiseljak (46:22), a treće je osvojila Antoine Nina (48:33).

Među prvih deset u ženskoj konkurenciji stigle su još Rafal Kieszkovski, Kristina Kovačev, Laura Barešić, Matea Juričić, Anita Šimac, Matea Ćurjurić i Mirna Šarić.

Naslovnica Zadar plus

Najčitanije

VIDEO: POSLUŠAJTE IZVOĐAČE PRVOG DERIVAT FESTIVALA KOJI POČINJE U PETAK Nenad Pepić: Let 3 su nam prijatelji, Mrle je iz Petrčana, strašno su zagrijani za svirku svoja prva dva u Zadru, a Repetitor će pomesti sve pred sobom!

Nenad Pepić: Let 3 su nam prijatelji, Mrle je iz Petrčana, strašno su zagrijani za svirku svoja prva dva u Zadru, a Repetitor će pomesti sve pred sobom!
U petak 19. srpnja, na prostoru poljane iza Gradske knjižnice nakon dugo vremena opet se u Zadru održava jedan r...
Nenad Pepić: Let 3 su nam prijatelji, Mrle je iz Petrčana, strašno su zagrijani za svirku svoja prva dva u Zadru, a Repetitor će pomesti sve pred sobom!

VAROŠKA PIVOVARA JEDINA U HRVATSKOJ PROIZVODI PIVO S DIVLJIM KVASCEM OD SMOKVE I S MARAŠKOM Nedavno su izbacili "Ćakulu", uskoro će i "Bonacu": Nećemo dopustiti da iz naših prostorija izađe pivo koje se nama ne sviđa i čija je kvaliteta upitna!

Nedavno su izbacili
Znate li što je zajedničko kemijskom inženjeru, inženjeru prometa i magistru ekonomije? Pivo! Nije riječ o bilo ...
Nedavno su izbacili "Ćakulu", uskoro će i "Bonacu": Nećemo dopustiti da iz naših prostorija izađe pivo koje se nama ne sviđa i čija je kvaliteta upitna!