SUTRA POSLIJEPODNE NA POZDRAVU SUNCU Najtiši reli na svijetu stiže u Zadar!

SUTRA POSLIJEPODNE NA POZDRAVU SUNCU

I ove godine vozi se najljepši i najtiši rally na svijetu, četvrti po redu "Nikola Tesla EV Rally Croatia 2017". Međunarodni reli električnih vozila u Zadru će gostovati u nedjelju 4. lipnja 2017. na Pozdravu suncu u 17:30 h.

Više od 60 ekipa iz cijelog svijeta, svojim atraktivnim električnim vozilima okupit će se kako bi se čak osam dana vozili kroz Hrvatsku. Rutom dugom 1300 km koja kroz predivne krajolike vodi preko 5 otoka i 6 nacionalnih parkova uz mnoštvo atrakcija, na ruti koja je i službena „Zelena električna magistrala". Poreč, Rovinj, Hum, Kringa, Beram, Vodnjan, Pula, Brijuni, Opatija, Senj, Krk, Cres, Lošinj, Pag, Paklenica, Zadar (Pozdrav Suncu i Morske orgulje), Šibenik, Krka, Vransko Jezero, Split, Imotski, Smiljan, Plitvička Jezera i Zagreb neke su od zaustavnih točaka ovogodišnjeg relija, a vlasnici vozila, sve odreda stranci uživat će u adrenalinskim utrkama na čak tri lokacije, Mali Lošinj, Split i Zagreb.

Jedinstveni premium turistički proizvod ne samo u Hrvatskoj nego na svijetu, s električnim jurilicama na kojem sudjeluju trenutno najbrži automobili na svijetu poput Tesla P100D modela, obići će ove godine neke od najatraktivnijih lokacija diljem Lijepe Naše.

Okupljena vozila predstavit će se Zadranima i gostima na Pozdravu Suncu u nedjelju, 4. lipnja, u 17:30 sati, nakon čega reli nastavlja svoju rutu Hrvatskom prema Splitu.

Naslovnica Zadar plus

Najčitanije