FOTO - UMJETNIČKA INTERVENCIJA U POVIJESNI AMBIJENT GRADA Kako su ples i pokret zavladali živom scenografijom zadarskog Foruma

FOTO - UMJETNIČKA INTERVENCIJA U POVIJESNI AMBIJENT GRADA

U subotu, na Svjetski dan plesa među silnim događanjima u gradu, održan je i Prostorni performans u izvedbi Zadarskog plesnog ansambla. Koncept i koreografiju potpisuju Natali Perić i Sanja Petrovski u suradnji sa svim članicama Ansambla.

Korištena je glazba Erica Serre iz filma Veliko plavetnilo redatelja Luca Bessona. Nenametljivo i u skladu s prostorom, ples i pokret ispunili su i zavladali živom scenografijom zadarskog Foruma, a brojni prolaznici i turisti imali su prilike vidjeti kako izgleda umjetnička intervencija u povijesni ambijent grada.

Naslovnica Zadar plus

Najčitanije

RAZGOVARALI SMO SA ZADRANINOM MARINOM MARUŠIĆEM KOJI SE ODLUČIO SKIDATI KILOGRAME ISPRED CIJELE HRVATSKE "Po prvi puta u životu pronalazim sebe! Žao mi je jedino što nikada nisam zaigrao za KK Zadar, a kilograme ću skinuti za pokojnog oca!"

Najhumorističniji kandidat u poznatom RTL-ovom showu "Život na Vagi" ove je godine zasigurno Zadranin ...
"Po prvi puta u životu pronalazim sebe! Žao mi je jedino što nikada nisam zaigrao za KK Zadar, a kilograme ću skinuti za pokojnog oca!"

FOTO: POSJETILI SMO NOVE PROSTORE PRVE POLICIJSKE POSTAJE ZADAR NA VOŠTARNICI Policajci dobivaju zgradu s akustičnim stropom, izgrađene su sobe za ispitivanje, završava se i najstrože čuvana prostorija, a nestaje i problem parkinga!

Policajci dobivaju zgradu s akustičnim stropom, izgrađene su sobe za ispitivanje, završava se i najstrože čuvana prostorija, a nestaje i problem parkinga!
Djelatnici prve policijske postaje Zadar, koja je dosada radila u centru grada, u zgradi suda, uskoro sele na no...
Policajci dobivaju zgradu s akustičnim stropom, izgrađene su sobe za ispitivanje, završava se i najstrože čuvana prostorija, a nestaje i problem parkinga!