TURISTIČKA ZAJEDNICA ODUŠEVLJENA Mario Paleka: "Nastup Rite Ore velika je turistička promocija grada i cijele Hrvatske, ovo je definitivno smjer u kojem se nastavljamo turistički razvijati!"

TURISTIČKA ZAJEDNICA ODUŠEVLJENA

Dočekan je i taj dan, Rita Ora nastupila je u Zadru i to pred punom dvoranom „Krešimira Ćosića" na Višnjiku. Britanska pop glazbena senzacija tijekom koncerta nije krila emocije što po drugi put nastupa u Hrvatskoj, a upravo je zadarski koncert proglasila je jednim od najdražih ovoga ljeta - javlja TZ Grada Zadra.

Direktor turističke zajednice Grada Zadra Mario Paleka iznimno je zadovoljan kako je sve prošlo:

„Riječ je o velikom i spektakularnom koncertu za kakav je Zadru spreman. Kao što se moglo vidjeti i doživjeti riječ  je o iznimno visokoj  produkciji, a nastup Rite Ore u Zadru ujedno je i velika turistička promocija ne samo grada nego i cijele Hrvatske. Odrađen je odličan posao i zahvaljujem svima koji su u njemu sudjelovali kako bi se koncert uspješno održao. Ovo je definitivno smjer u kojem se nastavljamo turistički razvijati".

Oduševljenje nastupom prije Rite Ore nije mogla sakriti mlada hrvatska pjevačica Domenica koja je koncertni spektakl u Zadru svojim nastupom i otvorila: 

„Bila sam jako uzbuđena  što sam večeras nastupala na ovom velikom koncertu. Iznimna mi je čast biti dio ovog velikog spektakla i da nisam pozvana na nastup svakako bih bila u publici."

Franka Batelić nastupila je odmah nakon Domenice i energičnim nastupom dodatno zagrijala već rasplesane posjetioce. 

„Drago mi je da sam opet u Zadru. Ovo mi je već drugi put da nastupam pred koncert Rite Ore što je zapravo super. Volim Zadar i zadarsku publiku i jako sam uzbuđena!" - Tim riječima novinarima se obratila Franka prije odlaska na pozornicu. 

Točno u 22 sata svjetla u dvorani su se ugasila i glasnim vriskom publike počeo je najveći ljetni koncert na Jadranu.

Nastup je započela svojim dobro poznatim hitom For You, nakon čega su uslijedili hitovi  New Look i Let Me Love You, a publika je na sav glas pjevala zajedno sa svojom omiljenom pjevačicom.

- Bila sam na puno lijepih mjesta, ali ovo je jedno od najljepših. Hrvatska je lijepa zemlja divnih i velikodušnih ljudi, poručila je Ora prije nego je publiku podigla na noge rečenicom: Croatia make some noise! 

Vrhunac koncerta svakako je bio sam kraj, kada se nakon skandiranja njenog imena Ora vratila na pozornicu i pjevajući se spustila u publiku. U tom trenutku netko joj je dao joj hrvatsku zastavu kojom se ogrnula, što je puna dvorana pozdravila s velikim oduševljenjem.

Zadarski koncert održao se u sklopu Orine svjetske turneje povodom promocije novog albuma Phoenix, a Zadar je privukao fanove iz svih krajeva Hrvatske, ali i šire.

Naslovnica Tribina

Najčitanije