PISMO ČITATELJA: NEKOLIKO RIJEČI O SLADOLEDU OD 1200 KUNA Zašto Obala i lučice ne bi postavile displej s brojačem vozila u Jazinama kod pumpe, na kome bi se vrlo lako moglo očitati kad više nema parkirnog prostora na Poluotoku, te strance usmjeriti u javne garaže, koje su poluprazne?

PISMO ČITATELJA: NEKOLIKO RIJEČI O SLADOLEDU OD 1200 KUNA

Pismo našeg čitatelja o problemima parkiranja u Gradu objavljujemo u cijelosti, a prilažemo i njegovu fotografiju'kralja parkinga':

MASOVNE REAKCIJE ZADRANA I onda sladoled 1200 kuna... A zašto parkiraju na nogostupima?

'OVAKO IZGLEDA PROSJEČAN DAN GOSTA KOJI ZALUTA U ZADAR...' Njemačku obitelj šetnja gradom i sladoled koštali su 1200 kuna!

Poštovani,

Nekoliko riječi i o sladoledu od 1200 kn.

Naime nitko ne konta da su ti stranci parkirani na nogostupima i sl. korisnici apartmana i kojekavih sličnih smještajnih kapaciteta, a da im pri tome oni koji ubiru lovu ne osiguravaju i parking!

Svakodnevno smo svjedoci takvih događaja ali treba stvari reći pravim imenom. Nikoga nije niti briga gdje će nam gosti ostaviti automobil. Samo je važna lova od apartmana a za drugo neka se Grad  brine.

Ne branim nikoga, ali uz apartman, (šupu, garažu), kao i u svim  hotelskim smještajima ide i osiguran parkirni prostor ili bar tim ljudima treba pomoći i reći gdje da parkiraju.

Isto tako veličanstvene „Obala i lučice" j.d.o.o. mogle bi postaviti displej s brojačem vozila, npr. u Jazinama kod pumpe, na kome bi se vrlo lako moglo očitati kad više nema parkirnog prostora na Poluotoku, te strance usmjeriti u javne garaže, npr. TIZ, koje su poluprazne.

Ne brinite, stranci su navikli na red i samo ih treba uputiti. No to je već ulaganje i posao oko koga se treba malo i potruditi, zar ne?

Ili je ovako lakše?

S poštovanjem

Naslovnica Tribina

Najčitanije