PRIOPĆENJE ŽUPANIJSKOG VIJEĆNIKA MARKA PUPIĆA BAKRAČA: „Uz naše Todoriće ne trebaju nam ovdje još turski Todorići koji su dužni 5,8 milijardi dolara. Odj***te u skokovima!“

PRIOPĆENJE ŽUPANIJSKOG VIJEĆNIKA MARKA PUPIĆA BAKRAČA:

Županijski vijećnik Akcije mladih Marko Pupić Bakrač u ponedjeljak poslijepodne se oglasio priopćenjem za javnost, koje prenosimo u cijelosti:

- Nečuveno je što radi Dogus grupa u Zadru i kako se ponaša njezin regionalni direktor Burak Baykan. Prije nekoliko dana Burak Baykan govoreći o projektu hotela u nekadašnjoj zgradi Maraske i interesu za Marinu Zadar izrekao kako projekt Maraska stoji jer traže razvoj okruženja hotela. Neuvijeno je izrekao ucjenu umotanu u celofan . Prevedeno ako nam ne date marinu Zadar i sve ono što tražimo ništa od projekta.

Projekt Maraska trebao je biti započet 2016 godine a završen 2019 godine. DPU Maraska prošao je kroz 3 izmjene a mi kao gradski vijećnici maltretirani smo od strane vladajućih ubrzanom i nasilnom procedurom sve kako bi na kraju grad postao talac Dogusovog projekta a hrvatska strana predmet turskih ucjena !?

Ne samo da nisu održali riječ što se tiče projekta Maraska te nas sad još ucjenjuju nego su nas preveslali i sa Urbanističkim planom uređenja lučice Puntamika. Tražili su izmjenu tog plana sa obrazloženjem u kojem su naveli kako prateći sadržaji marine Borik nisu smješteni unutar samog koncesijskog područja već se do recepcije i sanitarnih čvorova mora odlaziti preko prometnice te se gosti marine zbog toga žale. Njihov zahtjev je na sjednici Gradskog vijeća pročitao i podržao pročelnik Darko Kasap a lokalni HDZovci iz MO Puntamika su sazvali zbor mještana kojima su pričali bajke i laži na osnovu kojih su tražili i dobili potporu projektu. Umjesto izrade WC-a i porte tamo sada niče zgrada od 900 m2, kineski zid, nasipava se more… Da to radi neki Hrvat na svom posjedu uz more strpali bi ga u luđačku košulju i odveli na Ugljan. Mještani Puntamike obaviješteni su da će u dogledno vrijeme morati dislocirati svoje brodice iz lučice.

Iz svega navedenog razvidno je kako se Turci ponašaju prema Gradu Zadru, RH i domicilnom stanovništvu. Stoga ću ponoviti rečenicu koju sam rekao Buraku Baykanu u lice na javnoj raspravi o DPU Maraska park 12.srpnja 2016 godine: ovdje niste dobro došli jer muljate i uvezali ste se ratnim profiterima i kriminalcima.

Na to ću još nadodati. Uz naše Todoriće ne trebaju nam ovdje još turski Todorići koji su dužni 5,8 milijardi dolara. Odjebite u skokovima.

I da ne bi bilo zabune ovo nema veze sa vašom nacionalnošću i vjerom nego s onim što radite i kako se ponašate.

Vijećnik u Županijskoj skupštini Zadarske županije

                                                                Marko Pupić-Bakrač 

Naslovnica Tribina

Najčitanije

SJEĆATE LI SE POVIJESNE POBJEDE? Sud ih je oslobodio svih optužbi za ratni zločin, avion hrvatske vlade išao je po njih u Haag, a na Trgu bana Jelačića čekalo ih je preko sto tisuća ljudi; prije sedam godina oslobođeni su hrvatski generali Ante Gotovina i Mladen Markač

Sud ih je oslobodio svih optužbi za ratni zločin, avion hrvatske vlade išao je po njih u Haag, a na Trgu bana Jelačića čekalo ih je preko sto tisuća ljudi; prije sedam godina oslobođeni su hrvatski generali Ante Gotovina i Mladen Markač
Na današnji dan prije točno sedam godina Haški sud oslobodio je svih optužbi za ratni zločin hrvatske generale A...
Sud ih je oslobodio svih optužbi za ratni zločin, avion hrvatske vlade išao je po njih u Haag, a na Trgu bana Jelačića čekalo ih je preko sto tisuća ljudi; prije sedam godina oslobođeni su hrvatski generali Ante Gotovina i Mladen Markač