MARINA TOMAŠEVIĆ PREKO FACEBOOKA POZIVA NA MOLITVU BOGU ZA POBJEDU VATRENIH Vizualizirajte sliku svih nas kako skačemo od sreće! Iz iskustva znam da to uvijek djeluje!

MARINA TOMAŠEVIĆ PREKO FACEBOOKA POZIVA NA MOLITVU BOGU ZA POBJEDU VATRENIH

Marina Tomašević se osjeća zahvalno. Zadarska pjevačica napisala je objavu na facebooku u kojoj je pozvala na molitvu Bogu za pobjedu hrvatske nogometne reprezentacije večeras u Moskvi.

"Dragi svi, hajdemo svi moliti za pobjedu naših momaka🙏💪 na način da zahvalimo Bogu što su već pobjedili❤️ Zamišljajte i vidite ih u svojem umu kako slave pobjedu, osjetite jaku emociju pobjede i sreće🙏❤️ vizualizirajte sliku svih nas kako skačemo od sreće❤️❤️ Iz iskustva znam da to uvijek djeluje❤️ Cijeli dan govorite čarobnu riječ HVALA, koja ima najjaču vibraciju u svemiru❤️❤️❤️ Što više ljudi, molitva se brže i jače ispunjava 🙏🙏🙏😍😍😍😍Uzmite par minuta, sjednite u miru, zatvorite oči i zamišljajte scenario pobjede naših vatrenih, osjetite sreću pobjede❤️🇭🇷HVALA...HVALA...HVALA 🇭🇷❤️🇭🇷❤️🇭🇷❤️🇭🇷❤️🇭🇷❤️🇭🇷❤️" - napisala je Marina Tomašević.

Nakon ovakve objave, pobjeda je očigledno samo stvar rutine.

Naslovnica Tribina

Najčitanije

SJEDI OSAM SATI. BAŠ NIŠTA NE RADI. I TAKO PET MJESECI. PLAĆA: 4.700 kuna! (2) Reakcija načelnika Lončara: "Sve mogu, ali moj rad i činjenice nitko i nikad neće ugasiti. Kakav mobing prema Ukaloviću, pa između nas godinama nema nikakvog kontakta!"

Reakcija načelnika Lončara:
Sukladno Zakonu o medijima molim Vas da objavite demant na članak, kojemu je isključivo namjera mene kao čovjeka...
Reakcija načelnika Lončara: "Sve mogu, ali moj rad i činjenice nitko i nikad neće ugasiti. Kakav mobing prema Ukaloviću, pa između nas godinama nema nikakvog kontakta!"