U BIOGRADU 11. SRPNJA Zaklada "Kultura nova" poziva sve zainteresirane na informativni dan

U BIOGRADU 11. SRPNJA

Zaklada "Kultura nova" poziva sve zainteresirane na informativni dan o javnim pozivima raspisanim u okviru Programa podrške 2018 koji će se održati u Biogradu na Moru, u srijedu, 11. srpnja 2018., 12h – 15h, u prostoru Gradske vijećnice (Trg kralja Tomislava 5, Biograd na Moru).

U nastojanju da se javni pozivi koje je Zaklada "Kultura nova" objavila 7. lipnja 2018. u okviru Programa podrške 2018 kao i mogućnosti financiranja kroz različita programska područja što kvalitetnije predstave zainteresiranoj javnosti te organizacijama civilnog društva (udrugama i umjetničkim organizacijama) na području suvremene kulture i umjetnosti, Zaklada i ove godine organizira informativne dane o Programu podrške 2018 u nekoliko hrvatskih gradova – Dubrovniku, Biogradu na Moru, Koprivnici, Puli, Rijeci, Sisku, Splitu, Varaždinu, Vinkovcima i Zagrebu.

Na informativnim danima bit će detaljno predstavljeni ciljevi javnih poziva i programska područja, postupci podnošenja prijava, procjene kvalitete prijava i provedbe programa/projekata. Program podrške 2018 predstavit će Danijela Šavrljuga Todorović, voditeljica Odjela za programe podrške.

Zakladu "Kultura nova" osnovala je Republika Hrvatska Zakonom o Zakladi "Kultura nova", NN, 90/11, a financira se većinom iz dijela prihoda od igara na sreću i nagradnih igara. Svrha Zaklade je pružanje stručne i financijske podrške organizacijama civilnog društva u Republici Hrvatskoj koje djeluju na području suvremene kulture i umjetnosti.

Financijsku podršku Zaklada pruža isključivo putem javnih poziva koji se objavljuju svake godine. Za sva dodatna pitanja stojim na raspolaganju, a više o javnim pozivima možete pronaći na našim mrežnim stranicama: http://kulturanova.hr/

Unaprijed zahvaljujem uz srdačan pozdrav, Marijana Jurčević

Naslovnica Tribina

Najčitanije

PRIOPĆENJE PUPIĆA BAKRAČA POVODOM IMENOVANJA KUTIJE NA ČELO ŽUC-a "Očigledno je partijska knjižica najvažnija stvar u ovoj državi i može služiti kao supstitucija za neodgovarajuću diplomu, vozačku dozvolu, eskiviranje kaznene odgovornosti..."

Županijski vijećnik Marko Pupić Bakrač posalo je priopćenje povodom imenovovanja Branka Kutije za vršitelja...
"Očigledno je partijska knjižica najvažnija stvar u ovoj državi i može služiti kao supstitucija za neodgovarajuću diplomu, vozačku dozvolu, eskiviranje kaznene odgovornosti..."