PUPIĆ BAKRAČ: NASTAVLJA SE PRAVNO NASILJE ŽELJKA LONČARA I MILENE IKIĆ Razina arogancije i bezobrazluka Renate Peroš dosad je nezabilježena!

PUPIĆ BAKRAČ: NASTAVLJA SE PRAVNO NASILJE ŽELJKA LONČARA I MILENE IKIĆ

Priopćenje za javnost županijskog vijećnika Marka Pupića Bakrača prenosimo u cijelosti.

Dana 2. srpnja 2018 godine održan je nastavak 7. sjednice Županijske skupštine. Na nastavak sjednice uopće nisam pozvan ni pismeno ni usmeno, kao i još neki vijećnici. Time su mi uskraćena moja vijećnička prava i onemogućen sam u obavljanju svoje vijećničke dužnosti.

To je samo nastavak pravnog nasilja koje nad nama vrše Željko Lončar i Milena Ikić. Sjednica je prekinuta a Ante Rubeša izbačen sa sjednice zbog njegovog pitanja ravnateljima: "Jeste li u tijeku svog mandata bili pod pritiskom političke kaste da zaposlite nekog nesposobnog uhljeba i time doprinijeli iseljevanju mladih Hrvata?" Dakle Ante i ja onemogućeni smo da sudjelujemo na sjednici .

Na sjednici se pojavila ravnateljica Narodnog muzeja Renata Peroš koja ponovno nije branila svoje izvješće jer nije zapamtila pitanja vijećnika a očigledno ih nije bila u stanju niti zapisati. Takva razina arogancije i bezobrazluka je dosad nezabilježena kod podnošenja izvješća ravnatelja i direktora županijskih ili gradskih ustanova i poduzeća. Usprkos svih afera koje je producirala i ponižavanja vijećnika 14 stranačkih poslušnika (od 42 skupštinara) je glasovalo za prihvaćanje izvješća. Vladajuća većina zato nije prihvatila Povelju o ravnopravnost spolova što je samo nastavak njihove politike tolerancije nasilja i zaštite nasilnika. Županijska vijećnica prepuna je krkana i nasilnika, što vijećnika što dužnosnika čije nasilje je partija prikrivala a nasilnike nagrađivala nomenklaturama.

Nije teško dokučiti razloge naše eliminacije sa sjednice. Perošicu se moralo zaštiti od neugodnosti i inzistiranja na odgovorima .Rasprave o nasilništvu i nasilnicima izbjeći kao uostalom što je i Longin izbjegao odgovor na Antino pitanje za vrijeme aktualnog sata o eskalaciji nasilja nad ženama u Zadru te odgovornosti za takvu stanje.

Vijećnik u Županijskoj skupštini Zadarske županije

Marko Pupić-Bakrač

Naslovnica Tribina

Najčitanije

FOTO: UNIŠTIT ĆEMO TURIZAM, EVO I ZBOG ČEGA Pogledajte divljaštvo na dragulj-plaži u Selinama: automobilima se dovoze doslovno tik do mora, parkiraju pored glava kupača i nitko im ništa ne može!

Pogledajte divljaštvo na dragulj-plaži u Selinama: automobilima se dovoze doslovno tik do mora, parkiraju pored glava kupača i nitko im ništa ne može!
Čitateljica iz Selina poslala nam je fotografije i pismo zgrožena divljaštvom na na plaži pisak u Selinama. Pism...
Pogledajte divljaštvo na dragulj-plaži u Selinama: automobilima se dovoze doslovno tik do mora, parkiraju pored glava kupača i nitko im ništa ne može!

'AKO ME SE SJETE, SJETE...' SJETIO GA SE NIJE - NITKO! Na svoj rođendan gledao je igrače kojima je bio menadžer, šefa saveza kojeg je kontrolirao i pjevače kojima je lijepio eure na čelo... Danas je odsječen, postao je 'Onaj Čije Se Ime Ne Spominje!'

Na svoj rođendan gledao je igrače kojima je bio menadžer, šefa saveza kojeg je kontrolirao i pjevače kojima je lijepio eure na čelo... Danas je odsječen, postao je 'Onaj Čije Se Ime Ne Spominje!'
Petsto i pedeset tisuća ljudi okupilo se na zagrebačkim ulicama dočekujući hrvatsku nogometnu reprezentaciju i s...
Na svoj rođendan gledao je igrače kojima je bio menadžer, šefa saveza kojeg je kontrolirao i pjevače kojima je lijepio eure na čelo... Danas je odsječen, postao je 'Onaj Čije Se Ime Ne Spominje!'