MARKO PUPIĆ BAKRAČ 'OPLEO' PO SDP-U I PORUČIO NJIHOVOM ZADARSKOM PREDSJEDNIKU: „Antune, zaboravi moj broj, ne sadim tikve sa oportunistima!“

MARKO PUPIĆ BAKRAČ 'OPLEO' PO SDP-U I PORUČIO NJIHOVOM ZADARSKOM PREDSJEDNIKU:

Vijećnik Akcije mladih u zadarskoj Županijskoj skupštini Marko Pupić Bakrač uputio je u subotu priopćenje za javnost, koje prenosimo u cijelosti:

Predsjedništvo HNS-a Zadarske županije donijelo je odluku o raskidanju koalicije sa SDP-om, Mile Stojanov izlazi iz kluba vijećnika SDP-HNS-DSU u Županijskoj skupštini. Razlog takvoj odluci je trgovanje ispod stola Renate Sabljar Dračevac sa HDZ-om te držanje većine HDZ-u u Županijskoj skupštini od strane SDP-a.

Dakle svima je sve jasno, nikome ništa nije sporno. Maske su pale. Usprkos tome, o tim sramotnim postupcima niti jedno tijelo SDP-a nije se službeno očitovalo (isključivo pojedinci), niti je poduzelo bilo kakve sankcije protiv vinovnika.

SDP-ovci i dalje drže mjesta u odborima u koja su ušli sramotnom trgovinom ispod stola sa HDZ-om, nitko od njih nije dao ostavku, niti je itko iz SDP-a od njih to  tražio.

Renata Sabljar Dračevac je i dalje predsjednica kluba vijećnika SDP-DSU u Županijskoj skupštini, SDP nije zatražio njezinu smjenu.

Renata Sabljar Dračevac je i dalje potpredsjednica Županijske skupštine iz oporbenih redova, iako ju je na to mjesto instalirao HDZ bez da je imala većinsku potporu u oporbi, a nakon svega SDP nije zatražio njezino razrješenje.

Zaključak?

U kontaktima sa visokopozicioniranim članovima SDP-a nakon mojih burnih reakcija rečeno mi je da se strpim, kako će pitanje Renate Sabljar Dračevac biti riješeno na skorašnjim unutarstranačkim izborima.

Ne samo da Renata Sabljar Dračevac neće biti sankcionirana nego će opetovano biti kandidat za predsjednicu ŽO SDP-a!?

Osobno apeliram na članove SDP-a da svoj glas na tim unutarstranačkim izborima daju Renati Sabljar Dračevac jer ona je u SDP-u avangarda. Samo je prva napravila ono u čemu će je ostatak SDP d.d  slijediti, u dogledno vrijeme na državnoj i svim ostalim razinama. Ne treba je sankcionirati nego nagraditi.

P.S  Antune, zaboravi moj broj, ne sadim tikve sa oportunistima.

Vijećnik u županijskoj skupštini Zadarske županije

Marko Pupić- Bakrač

Naslovnica Tribina

Najčitanije

SJEĆATE LI SE POVIJESNE POBJEDE? Sud ih je oslobodio svih optužbi za ratni zločin, avion hrvatske vlade išao je po njih u Haag, a na Trgu bana Jelačića čekalo ih je preko sto tisuća ljudi; prije sedam godina oslobođeni su hrvatski generali Ante Gotovina i Mladen Markač

Sud ih je oslobodio svih optužbi za ratni zločin, avion hrvatske vlade išao je po njih u Haag, a na Trgu bana Jelačića čekalo ih je preko sto tisuća ljudi; prije sedam godina oslobođeni su hrvatski generali Ante Gotovina i Mladen Markač
Na današnji dan prije točno sedam godina Haški sud oslobodio je svih optužbi za ratni zločin hrvatske generale A...
Sud ih je oslobodio svih optužbi za ratni zločin, avion hrvatske vlade išao je po njih u Haag, a na Trgu bana Jelačića čekalo ih je preko sto tisuća ljudi; prije sedam godina oslobođeni su hrvatski generali Ante Gotovina i Mladen Markač