FOTO: PROCURIO NOVI DRES VATRENIH KOJI BI MOGAO ODUŠEVITI NAVIJAČE Neodoljivo podsjeća na jedan od najvećih uspjeha u povijesti hrvatskog nogometa

FOTO: PROCURIO NOVI DRES VATRENIH KOJI BI MOGAO ODUŠEVITI NAVIJAČE

Na internetu je osvanuo još jedan dizajn novog dresa hrvatske nogometne reprezentacije u kojem bi Vatreni mogli zaigrati na Euru 2020. godine.

HNS i Nike novu će garnituru dresova službeno predstaviti na proljeće sljedeće godine, a ranije je već u javnost procurio dizajn dresova koji se nikako nije svidio navijačima. Taj dizajn objavio je Footy Headlines, a iz HNS-a su potom objavili kako to neće biti novi dresovi Vatrenih.

Twitter

 

Na novom dizajnu koji je osvanuo na internetu dominira bijela boja, nakošeni kvadratići zapravo su rombovi i dizajn neodoljivo podsjeća na onaj iz 1998. kada su Vatreni osvojili broncu na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj.

FRANCE - JUNE 14: FUSSBALL: WM FRANCE 98 Lens, 14.06.98, Nationalmannschaft/Team KROATIEN/CRO, hintere Reihe v.lks.: Torwart Drazen LADIC/Slaven BILIC/Igor STIMAC/Mario STANIC/Zvonimir SOLDO/Aljosa ASANOVIC, vordere Reihe v.lks.: Zvonimir BOBAN/Robert JARNI/Robert PROSINECKI/Davor SUKER/Dario SIMIC (Photo by Alexander Hassenstein/Bongarts/Getty Images)

Alexander Hassenstein/Bongarts/Getty Images

 

Dakako, sve i dalje ostaje u sferi nagađanja, a hoće li uistinu novi dresovi Vatrenih ovako i izgledati znat će se tek na proljeće...

Naslovnica Sport

Najčitanije