ZADOVOLJSTVO U STANOVIMA NAKON POBJEDE U VODICAMA Pinčić: Stokić je nagradio našu dominaciju. Od njega očekujem još više!

ZADOVOLJSTVO U STANOVIMA NAKON POBJEDE U VODICAMA

Do sraza s Vodicama u gostima nogometaši Zadra imali su dva poraza. Pobjedom u Vodicama (2:0) vratili su se u kolotečinu pobjeda, a junak susreta bio je mladi Josip Stokić koji je zabio dva zgoditka i pobjednika riješio još u 58 minuti.

Igrači na Zadra odigrali su na razini, bili su dominantni u igri i stvarali prigode, ni u jednom trenutku njihova pobjeda nije dolazila njihova u pitanje. Na ljestvici su na petom mjestu sa 22 osvojena boda. Vrativši se doma sa nova tri boda trener Marko Pinčić je kazao:

- U prvom redu zadovoljan sam igrom i načinom na koji smo došli do pobjede. Kroz dominaciju koju smo imali tijekom cijelog susreta stvarane su prigode, i dva zgoditka su upravo plod takve igre u polju. U sustavu su izvršene neke korekcije, a mladi Stokić je davno dokazao svoj talent. Već je dobio priliku protiv Osijeka, no bio je ozlijeđen, a sada se na pravi način iskazao. Vjerujem u njega kao i to da su mu ova dva postignuta zgoditka ne samo poticaj nego i obveza da još više radi i trenira, kazao je zadovoljni trener Pinčić.

Naslovnica Sport

Najčitanije