FOTOREPORT: MALONOGOMETNI TURNIR PAKOŠTANE KUP 2019 Vranina „devetka“, Roko Šarin se „pregrijao“, uzbuđenja i neočekivanih rezultata napretek!

FOTOREPORT: MALONOGOMETNI TURNIR PAKOŠTANE KUP 2019

Drugog dana turnira još se sve „uhodava“ u organizacionom smislu, no u loptačkom i gledateljskom  nikome na fali ni „ptičjeg mlijeka“. Razonoda, dobar hakl, ugođaj za deset.  Večer su „otvorili“ malonogometaši Tinja i Uvik kontra domaće momčadi u kojoj je glavnu riječ vodio Roko Šarin. Dečko je kažu „dobronamjernici“ tri sata prije utakmice došao na zagrijavanje, no očevidno je bilo na susretu, pored toga što je bio strijelac dva zgoditka, da se „pregrijao“, falilo mu je arije. Tinj u kojem igraju Bašići Jure i Stipe te ostali je bila bolja momčad i zasluženo pobijedila, a Roko će sa svojima morati sačekati drugu priliku.

U drugom srazu večeri Tin je na krilima Maria Markovića - Bube postigao dva zgoditka i zasluženo se „okitio“ objedom  u susretu. Navikli smo da njih Tinovaca bude 12 na klupi no ovaj put ih je bilo samo za prvu postavu, bez izmjena, rekoše nam da su ostali odsutni i ozlijeđeni. Tin je i u ovakvoj situaciji iznašao mogućnost pobjede, bravo.

Treći susret je „začinjen“ golijadom (postignuto je ukupno 15 zgoditaka), raspucani „Vranjani“ su u nizu devet puta bušili mrežu Bukle i prijatelja, koji su iz Šibenika potegli na turnir u pratnji oveće grupe svojih torcidaša koji su cijelo vrijeme susreta tukli  - bubnjali, te navijanjem davali ton igri, ali osim poraza nisu mogli više. Vrana se iskazala kao odlično organizirana momčad koja će, a već igra zapaženu ulogu na turniru. Njegova dva Šarića, Kristijan - kapetan i Ivan strijelac ovaj put je postigao četiri zgoditka su pored ostalih garant toga.

Dođite u Pakoštane, imat ćete što vidjeti i lijepog doživjeti.

TINJ – UVIK KONTRA 5:2

PAKOŠTANE – Malonogometno igralište. Gledatelja 300. Suci: Damir Lerga i Krešimira Zrilić.

TINJ: Erlić, Čačić, J. Bašić 1, S. Bašić 1, Bobanović 2, Prtenjača, Perić 1. Voditelj: Marin Čulina.

UVIK KONTRA: Laiin, Stojanov, R. Šarin 2, M. Šarin, Barešić, N. Stojanov, Bakija, Bačkov.Voditelj: Roko Šarin.

DANILO – TIN 0:2

DANILO: Vučenović, Vukšić, Barišić, Kurtov, Klisović, Milovac, Valiđić, Čudina. Voditelj: Lino Gavrilovski.

TIN: Jarmanović, Škibola, Klanac, Kokić , Dundović, Marković 2, Voditelj: Tiho Knežević.

BUKLE I PRIJATELJI – VRANA 5:9

BUKLE I PRIJATELJI: Maloča, Ivašić, Arambašić, Rak, Kum, Perković, Vučak 1, Ferara 3, Roca, Erak 1: Voditelj Bukle.

VRANA: Mršić, K. Šarić 2, Banđen, I. Šarić 4, Katuša 1, Polagubić, Nikolić, Birkić 1, Đodan 1, Knez, Mikulić. Voditelj: Ante Barišić.

Večeras – u srijedu igraju:

U 20 sati San Pedro – Gauni,

U 21 sat Skalice – Drage,

U 22 sata Young boys – Gabre.

Naslovnica Sport

Najčitanije