FOTOREPORT: MALONOGOMETNI TURNIR PAKOŠTANE KUP 2019 Evo što je bila nerješiva zagonetka za Torove!

FOTOREPORT: MALONOGOMETNI TURNIR PAKOŠTANE KUP 2019

Dugo očekivani turnir u Pakoštanima krenuo je sa natjecanjima. Ovo je prvi put da se organizira turnir Pakoštane kup, koji će na finalnoj večeri imati svoj završetak i pobjednike. „Čast“ da turnir otvore pripao je dobroj momčadi Torova i Bakari, dečki iz Vrane. Oba sastava su imali kratko respekta da bi u petoj minuti najbolji igrač utakmice, ali i večeri Ivan Čirjak, „ispremješao“ protivničku obranu, padali su u nizu jedan za drugim i lako je matirao vratara Birkića. Nisu se zdržali na tom zgoditku Bakari kreću dalje a predvodnik i onaj koji sve realizira je Ivan Čirjak, pa je postigao drugi zgoditak u 12, da bi svoj treći zabio pred kraj poluvremena. Još su dva zgoditka njegovi postigli na njegovu asistenciju Desnici. Jednostavno nerješiva zagonetka za Torove, kojima je sve bilo „šuplje“, bio je Ivan Čirjak.

U drugoj utakmici ravnopravni protivnici. Očekivali su domaćini da njihove Lubanje pobjede no Domino je na krilima Zanića i Petrovića stvar riješio u svoju korist, pobjedom. U trećem susretu iako je Debeljak vodio, Aqua klub je, dojma smo, imao više želje volje i htjenja kako bi pobijedio. To mu se u izvođenju šesteraca i ostvarilo. Inače poslovično gostoljubivi Pakoštanci u svemu su bili na visokoj razini.  

TOROVI – BAKARI 1:5

PAKOŠTANE – Malonogometno igralište u mjestu. Gledatelja 300. Suci: Krešimir Zdrilić i Mateo Šimunov.

TOROVI: Birkić, Čulina, Mikulić 1, Vidaković, Lukić, Šestan. Voditelj: Ivan Iško Lukić.

BAKARI: S. Čirjak, Desnica 2, I. Čirjak 3, Zurak, Stiguljica, Prtain, J.Čirjak, M, Striguljica, M. Čirjak. Voditelj:Stipe Čirjak.

LUBANJE – DOMINO 2:5

LUBANJE: Stojanov, Adžić, Mitrović 1, S. Adžić,, Tuta 1, Maksan, Lučić, Kulaš, Rašin. Voditelj: Šime Kulaš.

DOMINO: Pavlović, Katuša, Čirjak, Petrović 3, Peraić, Šimić, Zanić 2, Šitum, K. Bačić, T. Bačić, Jozinović. Voditelj: Marko Vukasn Ćusa.

DEBELJAK – AQUA KLUB na šesterce 3:4(1:1)

DEBELJAK: Rogoznica, Ročak, Demo, Strenja, Đodan 1, M. Strenja, Bačić 2, Smolić-Ročak. Voditelj: Andrija Ročak.

AQUA KLUB: Mrkić, Ćurković 2, Marinović 1, Žutelija 1, Stojanović, Bobić, Nimac. Voditelji: Kristijan Knez i Luka Desnica.

Danas – utorak - igra se po sljedećem rasporedu:

U 21 sat Smiljevac – Tribunj,

U 22 sata Danilo – Tin,

U 23 sata Bukle i prijatelji – Vrana.

Naslovnica Sport

Najčitanije