HLADNI TUŠ IZ HRVATSKOG NOGOMETNOG SAVEZA Pakoštane nemaju uvjete za ulazak u Treću ligu!

HLADNI TUŠ IZ HRVATSKOG NOGOMETNOG SAVEZA

Iako su izvrsno odigrali prvenstvo te uvjerljivo bili prvi u prvoj nogometnoj ligi zadarske županije, seniori NK Pakoštana neće igrati kvalifikacije za ulazak u Treću HNL jug jer za to nemaju uvjete!

Odluka je to Komisije za natjecanje Hrvatskog nogometnog saveza koja je odlučila da u Treću ligu skupine jug izravno uđu Vodice i Sloga iz Mravinaca, a iz lige ispadaju Imotski i Primorac iz Stobreča.

Vijest ja zatekla upravu i igrače Pakoštana koji su vjerovali da bi u kvalifikacijskim susretima, po pitanju igračkog kadra i nogometne kvalitete, sigurno polučili uspjeh i osigurali mjesto u trećem nogometnom razredu HNL-a.

- Žao nam je što nismo sudjelovali u kvalifikacijama za ulazak u Treću HNL-jug, jer sam uvjeren da imamo što pokazati i pokazali bi na utakmicama kvalifikacija. Ovako se moramo pomiriti i nastaviti dalje svoj rad na izgradnji naših igrača, ali i infrastrukture na igralištu. Bit će vjerujem još prilika da se domognemo Treće lige, kazao nam je Martin Čudina, predsjednik NK Pakoštana.

Kao što se može iščitati iz odluke Komisije HNS-a Vodice iz Šibensko-kninske i mravinačka Sloga iz Splitsko-dalmatinske županije ušle su izravno u Treću ligu jer Pakoštane iz Zadarske i Croatia iz Dubrovačko-neretvanske županije nemaju za to uvjete. I Vodice i Sloga ušli s izravno jer imaju sve što treba za natjecanje, od infrastrukture i financija do škole nogometa nižih uzrasta.

Naslovnica Sport

Najčitanije