ATLETSKO NATJECANJE UČENIKA OSNOVNIH ŠKOLA KOJE SE TREBALO ODRŽATI NA VIŠNJIKU Odgođeno je zbog nevremena

ATLETSKO NATJECANJE UČENIKA OSNOVNIH ŠKOLA KOJE SE TREBALO ODRŽATI NA VIŠNJIKU

Za utorak najavljeno atletsko natjecanje učenika trećih, četvrtih, petih i šestih razreda osnovnih škola, Erste plava liga, odgađa se zbog vremenskih neprilika.

Sve je bilo spremno za početak natjecanja, no olujni vjetar koji je u ponedjeljak navečer zapuhao u Zadru i čije se jačanje očekuje i tijekom utorka primorao je organizatore na odgodu. Snažan vjetar utječe na sigurnost i regularnost natjecanja pa je ovaj potez u okolnostima kakve jesu jedini ispravan. 

Sve pristigle prijave vrijede i za novi datum održavanja Erste plave lige. Mole se svi oni koji su se za natjecanje željeli prijaviti u utorak 14. svibnja na samom atletskom borilištu ŠC Višnjik da to obave do kraja ovog radnog tjedna – zaključno s petkom 17. svibnja kako bi se na vrijeme definirala sve startne liste. 

Prijaviti se možete preko škole (nastavnika tjelesnog), na mail adresu epl.zd.prijava@gmail.com ili on line na stranicama Erste plave lige (https://www.ersteplavaliga.com/)

Prvi razgovori doveli su do zaključka kako će se natjecanja najvjerojatniji održati između 25. svibnja i 1. lipnja.

Iz AK Fortius, u čijim je rukama organizacija zadarskih kvalifikacija za zagrebačko finale lige, podsjećaju da se jedan učenik može prijaviti maksimalno za dvije discipline. Učenice i učenici trećih i četvrtih razreda na raspolaganju imaju skok u dalj, bacanje vortexa, trčanje na 60 i trčanje na 300 metara, petaši skok u dalj, bacanje kugle, trčanje na 60 i trčanje na 600 metara, a šestaši uz sve navedeno za petaše i skok u vis. 

Naslovnica Sport

Najčitanije