KAPETAN KAUBOJA NAKON POBJEDE U ZADRU I OSIGURANJA EUROPSKOG PRVENSTVA 'Zahvalio bih se navijačima. To je doživljaj koji svaki igrač pamti'

KAPETAN KAUBOJA NAKON POBJEDE U ZADRU I OSIGURANJA EUROPSKOG PRVENSTVA

Nakon pobjede Hrvatske protiv Srbije (27:23) u Zadru i kvalifikacija na Europsko prvenstvo oglasio se kapetan hrvatske rukometne reprezentacije Domagoj Duvnjak

"Prvo poluvrijeme smo odigrali fenomenalno. Krenuli smo s 0-2, a od tog trenutka smo napravili 17-9, što je izgledalo lijepo. Na kraju, naša zaslužena pobjeda", izjavio je kapetan hrvatske rukometne reprezentacije Domagoj Duvnjak nakon što je sa suigračima svladao reprezentaciju Srbije sa 27-23, čime je osiguran plasman Hrvatske na Europsko prvenstvo 2020. godine.

U zadarskoj dvorani Krešimira Ćosića okupilo se oko 7000 hrvatskih navijača koji su stvorili odlično ozračje te nosili našu reprezentaciju do pobjede.

"Zahvalio bih se navijačima. To je doživljaj koji svaki igrač pamti, pogotovo za ove mlade dečke koji su došli prvi put. To je jedan poticaj da i dalje rade i da hrvatski rukomet u budućnosti ide samo prema gore", zaključio je Duvnjak.

 

Naslovnica Sport

Najčitanije