ODLAZAK LEGENDE: PRISTIŽU REAKCIJE NA ZAVRŠETAK KARIJERE MIRKA FILIPOVIĆA Od njega se oprostio najpoznatiji MMA novinar, kao i njegov posljednji suparnik

ODLAZAK LEGENDE: PRISTIŽU REAKCIJE NA ZAVRŠETAK KARIJERE MIRKA FILIPOVIĆA

Pristižu prve reakcije na odlazak Mirka Filipovića.  Od njega se oprostio najpoznatiji MMA novinar, kao i njegov posljednji suparnik: 'Oprostio se jedan od najvećih...', pišu Sportske novosti.

Mirko Filipović sinoć je ekskluzivno u Dnevniku Nove TV objavio da se povlači u mirovinu nakon pretrpljenog moždanog udara, čime je šokirao svoje fanove.

Malo po malo počinju stizati reakcije na objavu legendarnog Cro Copa. Među ostalima, oglasili su se najpoznatiji MMA novinar Ariel Helwani. On je napravio prosjek njegove karijere, a između ostaloga je rekao: 'Jedna od najvećih osoba u svijetu slobodne borbe prekinula je karijeru. U jednom trenutku karijere Mirka Cro Cop Filipovića smatralo se najopakijim udaračem u sportu...", rekao je Helwani, koji je na svom Twitter profilu objavio da je razgovarao s Mirkom i da mu je potvrdio da je pretrpio moždani udar i da više ne smije primati udarce u glavu Roy Nelson, inače lajavi Amerikanac protiv kojeg je Cro Cop odradio posljednju borbu i pobijedio ga, reagirao je na njegovo povlačenje u mirovinu.

"Ništa od Cro Copa treći put. Službeno se umirovio. Moje misli i molitve su uz njegovu obitelj", napisao je Nelson na svom Instagram profilu.

Oglasio s i UFC-ov borac Rafael dos Santos.

"Kakva karijera. Pravi ratnik", poručio je Santos.

Naslovnica Sport

Najčitanije