FOTO: PROZIVKA U STANOVIMA NK Zadar predstavio 24 igrača. Ćustić: Dogodine želimo u Prvu ligu!

FOTO: PROZIVKA U STANOVIMA

U pčonedjeljak u 18 sati nogometaši Zadra krenuli s pripremama za. Na prvoj prozivci u Stanovima javili svi igrači, njih 24, na koje trener Dragan Blatnjak računa u pripremnom periodu i natjecateljskom dijelu u Drugoj HNL.

U nazočnosti predsjednika kluba Svetka Ćustića, sportskog direktora Josipa Bepa Bajla, te trenera Dragana Blatnjaka sa svojim stožerom, prvo je sve skupa pozdravio sportski direktor.

- Izuzetno mi je drago da vas vidim u ovolikom broju, pozdravljam vas i svima skupa želim dobar rad i pripreme. Prije bi se osvrnuo na prošlogodišnje prvenstvo te vam i ovim putem čestitao na uspjehu, kako vama tako i stručnom stožeru iako u prvom dijelu nismo bili na razini, no zato smo u drugom iskazali snagu, moć i zasluženo ušli u Drugu ligu. U proljetnom dijelu bili smo najbolja momčad u ligi, zato smo ušli u rang više. Vjerujem da ćete odraditi ovih 45 dana dobre pripreme i uspješno startati u novom natjecanju. Biti će teško, ali vjerujemo u vas i da vi to možete. Pozivam vas da date svoj maksimum i dobro se spremite, kazao je Bajlo.

I predsjednik Svetko Ćusti je kazao par riječi:

- Idemo ka našem cilju, on je poznat, Prva liga. Znajući situaciju u redovima naših konkurenata mislim i da u Drugoj ligi možemo puno toga dobrog napraviti. Uvjeren sam da ću na današnji dan sljedeće godine to dočekati ovdje s vama - povratak u Prvu ligu. Želim vam dobre pripreme, a probleme ćemo rješavati brzo kazao je Ćustić.

Nakon toga trener Dragan Blatnjak je iznio plan i program priprema te odveo sve nogometaše na prvi trening .

NK Zadar pripreme počinje u sljedećem sastavu: Jakov Pinčić, Josip Bender, Luka Matasović, Mateo Pranić, Franko Surać, Vedran Smokrović, Josip Jurjević, Nikola Šalinović, Jure Jerbić, Ivan Tokić, Ante Sarić, Ivan Ninčević, Zvonimir Begić, Ivan Paponja, Josip Anić, Karlo Torbarina, Kristijan Jurić, Dragan Župan, Josip Majić, Vinko Petković, Tarik Hanđić, Mateo Šušak, Luka Jurićić.

Trener Dragan Blatnjak, pomoćnici: Zvonimir Jurić, Tomo Gluić, Luka Hoti, Dino Mrkić fizioterapeut i dr. Marko Prenđa.

Naslovnica Sport