PRIJAVE DO 17. SRPNJA Košarkaška radionica u Zadru s Dariom Šarićem

PRIJAVE DO 17. SRPNJA

U Zadru će se u srijedu, 18. srpnja 2018., održati „košarkaška klinika“ s Dariom Šarićem, u suorganizaciji KK Zadar.

Prijave za jednodnevnu radionicu otvorene su za one u dobi od 16 ili više godina koji su članovi nekog košarkaškog kluba.

Bila je to 2016. kad je naš Dario Šarić draftan kao 12. u ekipu Phillyja, a već je do kraja godine pokupio nominaciju za naj-novaka. Iako „ŠiŠi“ nije osvojio titulu Rookie of the Year, Sixersi su slavili kao da je i time pokazali koliko ga zapravo vole imati u ekipi, a čak je i Embiid u nekoliko intervjua izjavio da smatra da je Dario zaslužio tu nagradu.

Već u sljedećoj sezoni Šarić je pokazao nevjerojatan napredak i tako nas još jednom uvjerio da je nezaustavljiv. No, sad je vrijeme da Dario svoje znanje prenese na rookieje koji su tek na počecima svojih sportskih uspjeha i koji će možda, kao i on, jednoga dana igrati u NBA ekipi.

Košarka ti je omiljeni sport? Sanjaš o NBA karijeri? Imaš 16 ili više godina? Želiš i spreman si učiti? Pa, onda je vrijeme da učiš od najboljih. Tko zna, možda se ti i Šarić sretnete na istome parketu ranije nego što si mislio.

Osim od Darija, na ovoj radionici moći će se naučiti ponešto i od mentalnih trenera Igora Čerenšeka i Ane Kotzmuth, kondicijskog trenera KK Zadar - Jurice Šanga te košarkaških trenera KK Zadar.

Prijave za radionicu su otvorene do 15. srpnja 2018. ili dok se ne popune sva mjesta, a prvih stotinu prijavljenih dobiva poseban dres na dar.

 

RASPORED DOGAĐANJA:

12:00 – Okupljanje

13:00 - 13:45 - Panel. Tema: Put do uspjeha – kroz trnje do zvijezda

14:00 - 14:30 - Šango/Šarić - Uvod u trening, zagrijavanje, interaktivni trening,

14:35 - 15:20 - Trener KK Zadra i Dario Šarić, Osnovni košarkaški elementi - interaktivni trening,

15:30 - 16:30 - Pobijedi Šarića! Odmjeravanje vještina i natjecanje u šutiranju,

16:30 - 17:00 - Fotografiranje i potpisivanje dresova. 

 

Naslovnica Sport

Najčitanije