FOTO: SVEČANO OTVORENJE Predsjednica Kolinda stigla na Biograd boat show

FOTO: SVEČANO OTVORENJE

Od danas do nedjelje na svoje će doći svi ljubitelji nautike.  U marini Kornati u Biogradu održava se 21. po redu Biograd boat show, najveći sajam plovila na moru središnje i istočne Europe. Već je lanjski sajam oborio sve rekorde sa više od 310 ugovorenih izlagača i 320 plovila na 33 tisuće metara kvadratnih izložbenog prostora,  a ovo izdanje bit će još uspješnije.

Na otvorenje je stigla i predsjednica Kolinda Grabar Kitarović.

- Kao obitelj često dolazimo ovamo. Na žalost, nemamo obiteljski brod ali voljela bih kad bi si mogla priuštiti jednu ovakvu malu jahticu. Nadam se da ću jednog dana imati dovoljno da barem rentam jednu ovakvu brodicu s prijateljima pa da zaplovimo oko Kornata- rekla je predsjednica.

Naslovnica Regional

Najčitanije

BRUTALNA LIKVIDACIJA NA MAGISTRALI Tko je smaknuo Karmelina? Zadnje sate proveo je u kafiću, a onda mu je došla cura i sjeli su u Pola... Šokirana obitelj ne može ni naslutiti motiv: "Nikome nije jasno. Nije bio nikakav kriminalac. Vozio je auto star 23 godine i radio na baušteli"

Tko je smaknuo Karmelina? Zadnje sate proveo je u kafiću, a onda mu je došla cura i sjeli su u Pola... Šokirana obitelj ne može ni naslutiti motiv:
  Jedan od hitaca prostrijelio je Karmelinovu vratnu karotidu, a ostali su ga pogodili u glavu. Polici...
Tko je smaknuo Karmelina? Zadnje sate proveo je u kafiću, a onda mu je došla cura i sjeli su u Pola... Šokirana obitelj ne može ni naslutiti motiv: "Nikome nije jasno. Nije bio nikakav kriminalac. Vozio je auto star 23 godine i radio na baušteli"