FOTO, VIDEO: INCIDENT TIJEKOM PRIVOĐENJA NAPADAČA NA SRBE Skupina mladića vrijeđala novinare, pokazivala im srednji prst i zaklanjala im kamere

FOTO, VIDEO: INCIDENT TIJEKOM PRIVOĐENJA NAPADAČA NA SRBE

Nakon što je jučer uhićeno novih deset osoba koje policija povezuje s nedavnim napadima u Uzdolju, oni su danas privedeni u Županijsko državno odvjetništvo u Šibeniku na ispitivanje.

Podsjetimo, uhićeni su mladići sa šireg područja Šibenika, Splita i Sinja i svi se dovode, kažu u policiji, “s počinjenim kaznenim djelima nasilničkog ponašanja, nanošenje tjelesne ozljede i oštećenja tuđe stvari od 21. kolovoza u Uzdolju”.

Jutros su u DORH dovedena četvorica od deset jučer privedenih osoba.

Šibenik In javlja da je pritom policija legitimirala još nekoliko mladića koji su pred šibenskim sudom novinarima zaklanjali kamere, pokazivali im srednji prst i dovikivali uvrede.

Napad u Uzdolju dogodio se 21. kolovoza, kad su maskirani napadači upali u kafić i napali građane srpske nacionalnosti koji su tamo gledali utakmicu Crvene zvezde.

Pritom su počinili veliku materijalnu štetu u kafiću i ozlijedili više osoba, među kojima je bilo i djece. Napadači su potom pobjegli.

 

Naslovnica Regional

Najčitanije

SJEĆATE LI SE VINKA GVOZDANOVIĆA, PROPALOG PODUZETNIKA KOJI JE ČESTO PO ZADRU DIJELIO SVOJE VJERSKE SAVJETE Ovo je ispovijest njegova sina: "Na spomen oca u optičkom centru mi plaču, on je često u crkvi, sretan što ima goli život i duševni mir..."

Ovo je ispovijest njegova sina:
Upitajte bilo kojeg Splićanina starijeg od četrdeset godina sjeća li se optičkog carstva "Gvozdanović"...
Ovo je ispovijest njegova sina: "Na spomen oca u optičkom centru mi plaču, on je često u crkvi, sretan što ima goli život i duševni mir..."