FOTO: NESREĆA NA JEDNOM OD NAJFREKVENTNIJIH RASKRIŽJA U SPLITU Autom projurio kroz crveno, razvalio semafor, pokosio dvoje pješaka, žena na mjestu poginula!

FOTO: NESREĆA NA JEDNOM OD NAJFREKVENTNIJIH RASKRIŽJA U SPLITU

Stravična prometna nesreća dogodila se u Splitu, na križanju Ulice Hrvatske mornarice i Domovinskog rata. Prema prvim informacijama policije jedna je pješakinja poginula, a druga je osoba teško ozlijeđena, piše Slobodna Dalmacija.

Do nesreće je, prema riječima očevidaca, došlo nakon što je vozač osobnog automobila prošao kroz crveno svjetlo na semaforu. Pritom se sudario s drugim automobilom, oborivši dva pješaka, muškarca i ženu, prilikom čega je i srušio tri stupa uz pločnik, kao i semafor na križanju.

Na mjesto nesreće odmah su stigle ekipe Hitna pomoć i policija. Ozlijeđeni muškarac u teškom je stanju prevezen u KBC Split. 

Od dežurne službenice Odjela za informiranje PU splitsko-dalmatinske Sanje Nazlić saznajemo kako je očevid u tijeku te je cesta zatvorena za promet.

Policija moli očevice događaja da se jave u najbližu policijsku postaju ili nazovu 192, ukoliko imaju ikakvu informaciju. 

Naslovnica Regional