FOTO: PRIZORI UŽASA S AUTOCESTE A3 NAKON TEŠKOG SUDARA AUTOBUSA I KAMIONA KOD OKUČANA Poginuo vozač teretnjaka, u autobusu ozlijeđeno desetak ljudi

FOTO: PRIZORI UŽASA S AUTOCESTE A3 NAKON TEŠKOG SUDARA AUTOBUSA I KAMIONA KOD OKUČANA

 

Na 140. kilometru autoceste A3 Bregana-Lipovac, između čvora Okučani i čvora Novska u smjeru Bregane, u nedjelju oko 12,30 sati došlo je do teškog sudara autobusa i kamiona.

Prometna nesreća dogodila se na dijelu autoceste gdje je promet  tekao usporeno zbog još jedne prometne nesreće koja se dogodila nešto ranije.

Prema prvim informacijama, jedna osoba je poginula, navodno vozač kamiona, a osam putnika iz autobusa BH oznaka je ozlijeđeno. Na teren je stiglo i više ekipa Hitne pomoći.

Portal Info Bijeljina javlja da je autobus u vlasništvu prijevoznika iz Bijeljine, a uz dozvolu uredništva spomenutog portala prenosimo i nekoliko fotografija s mjesta nesreće. Bus je, kako se doznaje, vozio na liniji Bijeljina-Frankfurt.

Infobijeljina.com

Infobijeljina.com

Kamion koji je, prema riječima očevidaca sustigao i udario u autobus, završio je pored ceste.

“U našu bolnicu dovezeno je osam putnika iz autobusa.  Jedna osoba ima teške tjelesne ozljede, a jedna je zadržana na promatranju. Ostali putnici su otpušteni”, rekao je za Hinu ravnatelj novogradiške bolnice dr. Josip Kolodziej.

Prema svjedočenju putnika iz autobusa, u trenutku udara autobus se kretao usporeno prema mjestu prethodne nesreće.

U autobusu su prema Njemačkoj putovali radnici iz BiH.

 

Naslovnica Regional

Najčitanije