POLITIKA U OBROVCU Nije vratio službeni pečat nakon što je izgubio izbore, pa zaradio kaznenu prijavu!

POLITIKA U OBROVCU

Policajci iz Obrovca dovršili su kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjakom, kojeg se sumnjiči da je počinio kaznena djela oduzimanje ili uništenje službenog pečata ili spisa i krivotvorenje isprava.

Naime, sumnjiči ga se da nije u roku vratio službeni pečat mjesnog odbora nakon što mu je prestao mandat i pravo zastupanja za to tijelo lokalne samouprave, već ga je koristio u izradi pisane dokumentacije.

Protiv 40-godišnjaka je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbogoduzimanja ili uništenja službenog pečata ili spisa i krivotvorenja isprava.

Naslovnica Regional

Najčitanije

BRUTALNA LIKVIDACIJA NA MAGISTRALI Tko je smaknuo Karmelina? Zadnje sate proveo je u kafiću, a onda mu je došla cura i sjeli su u Pola... Šokirana obitelj ne može ni naslutiti motiv: "Nikome nije jasno. Nije bio nikakav kriminalac. Vozio je auto star 23 godine i radio na baušteli"

Tko je smaknuo Karmelina? Zadnje sate proveo je u kafiću, a onda mu je došla cura i sjeli su u Pola... Šokirana obitelj ne može ni naslutiti motiv:
  Jedan od hitaca prostrijelio je Karmelinovu vratnu karotidu, a ostali su ga pogodili u glavu. Polici...
Tko je smaknuo Karmelina? Zadnje sate proveo je u kafiću, a onda mu je došla cura i sjeli su u Pola... Šokirana obitelj ne može ni naslutiti motiv: "Nikome nije jasno. Nije bio nikakav kriminalac. Vozio je auto star 23 godine i radio na baušteli"