BIVŠA NATJECATELJICA 'ŽIVOTA NA VAGI' OTKRILA VELIKU BOLJKU 'Svi imamo taj problem, ja to samo dobro upakiram. Gledajte, ipak sam izgubila 70 kila...'

BIVŠA NATJECATELJICA 'ŽIVOTA NA VAGI' OTKRILA VELIKU BOLJKU

Zagrepčanka Nina Martina Korbar (26), bivša natjecateljica TV showa ‘Život na vagi’, svojom nevjerojatnom transformacijom postala je uzor mnogima koji imaju problema s debljinom. U show je ušla sa 124 kile, ondje je izgubila gotovo 40, a sa skidanjem kilograma nastavila je i po izlasku iz emisije.

Njezina je transformacija doista impresivna, a to prepoznaju i obožavatelji kojih je na Instagramu skupila već više od 30.000. S njima dijeli svoje svakodnevne uspone i padove, probleme i uspjehe, vesele i tužne dane… U posljednjim se objavama u poduljim statusima u sklopu Priča na Instagramu dotaknula viška kože koji joj se neminovno dogodio nakon tolikog gubitka kilograma.

- Puno mi vas piše da sam sretnica jer nemam viška kože, ali imam, samo to sve dobro upakiram i uslikam se pod dobrim kutem, ali višak kože je tu. Odlučila sam objaviti ovu fotku jer želim da svi vi koji ste u procesu kao ja ili ste uspješno završili svoj proces, ali imate višak kože, da vam kažem da je to skroz ok i da višak kože možemo imati skoro svi, ali to trebamo prihvatiti. Trebamo zavoljeti sebe u procesu mršavljenja i shvatiti da nije naše tijelo krivo za taj višak i za izgled kakav ima oblik i naša glava, mi smo krivi, a naše tijelo trebamo voljeti jer nam svejedno daje priliku da ga iznova mijenjamo i kreiramo drugačiji i ljepši oblik - napisala je Nina Martina te opisala kako joj je vježbanje donijelo veliku promjenu, ne samo zbog fizičkog izgleda, nego i zbog osjećaja vlastitih sposobnosti i vrijednosti.

- Smršavila sam skoro pa 70 kilograma. Bila sam osoba koja nije mogla prohodati 100 metara bez da se uspuše, a danas radim muške sklekove bez problema, odrađujem treninge koje ne može odraditi svatko, pomičem svoje granice rapidnom brzinom i uživam u svojoj promjeni. Fokusirana sam na sebe, na svoju sreću i vjerujte mi, onaj tren kad sami sebi postanete najbitniji i kad ne živite da udovoljite drugima i ne obazirete se na tuđe priče i komentare, ne uspoređujete se s drugima nego gledate svoj put i obazirete se samo na vaš unutarnji glas i svoj osobni rast onda možete biti sigurni da ste već odradili više od pola puta i da vam je uspjeh zagarantiran - zaključila je te pozvala obožavatelje da ostanu pozitivni:

- Ima ona izreka koja kaže da mržnja ne može pobijediti mržnju, samo ljubav to može, pa zašto onda ne to i primijeniti. Ja vam na svom primjeru mogu potvrditi da sam počela istinski i dubinski mijenjati sebe na bolje onoga trenutka kad sam odlučila promijeniti svoj način razmišljanja, stav i percepciju cijelog ovog procesa. Volim sebe i svoje tijelo i ponosna sam na sebe i svaki mali i veliki uspjeh koji napravim, da, imam i višak kože i strije i ne nisam oduševljena s trenutnim izgledom svog tijela, ali grizem, idem dalje i presretna sam na ovom ogromnom putu koji sam prevalila.

Naslovnica Regional

Najčitanije