FOTO: LJETNA AKCIJA DARIVANJA Mještani Starigrada, Selina i Kruščice prikupili 18 doza krvi

FOTO: LJETNA AKCIJA DARIVANJA

Na poziv mladog darivatelja i poduzetnog predsjednika Aktiva DDK Starigrad Luke Čavića i njegovih suradnika, dobrovoljni darivatelji krvi iz Starigrada, Selina i Kruščice odazvali su se na tradicionalnu ljetnu te ujedno drugu po redu ovogodišnju akciju dobrovoljnog darivanja krvi.

Akcija je i ovog puta više nego uspješno provedena ovog ponedjeljka u poslijepodnevnim i večernjim satima u klimatiziranom prostoru Općinske vijećnice, uz aktivni doprinos predstavnika zadarskog Crvenog križa te medicinskog osoblja sa Odjela za transfuzijsku djelatnost zadarske Opće bolnice.

Po okončanju akcije darivatelji i njihovi prijatelji okupili su se u dobrom i prijateljskom raspoloženju u hotelu Rajna na zasluženoj večeri.

- Gospodo i sumještani te naši susjedi iz Selina i Kruščice od sveg vam se srca želim u svoje osobno kao i u ime mojih suradnika zahvaliti što ste se odazvali našem pozivu, dokazavši još jednom iznova zajedničku opredijeljenost pomaganju potrebitima. Bilo bi nas sigurno još veći broj da mnogi naši članovi upravo u vrijeme trajanja akcije nisu na ljetnim poslovima konobara, kuhara i ostalih ugostiteljsko-turističkih zanimanja. Ali ništa za to raditi se mora. No mi još do konca godine imamo u studenom jednu akciju i oni će imati svi priliku da se odazovu i iskažu svoja velika i plemenita srca.

Nas očekuje do kraja godine još jedna akcija a također nas očekuje i naš tradicionalni zajednički izlet. Kamo ćemo se ove godine otisnuti još sada sa sigurnošću ne mogu kazati, ali mogu potvrditi da ćemo se družiti jer to nam je danas svima itekako potrebno.Hvala još jednom od srca svima koji ste sudjelovali u ovoj humanitarnoj gesti, kao i onima koji naše aktivnosti već godinama financijski i tome slično podupiru, istaknuo je uz ostalo po okončanju akcije mladi predsjednik Aktiva Luka Čavić. 

Naslovnica Regional

Najčitanije