KONCERT KOJI SE DUGO ČEKAO Mišo Kovač u Spaladium Areni: rezervirajte 22. prosinca za veliki koncert pod nazivom 'Samo nas nebo rastavit može'
 

KONCERT KOJI SE DUGO ČEKAO

Mišo Kovač, neokrunjeni kralj estrade i jedan od najpoznatijih pjevača na ovim prostorima razveselit će svoju mnogobrojnu publiku velikim koncertom. Koncert pod nazivom 'Samo nas nebo rastavit može' održat će se u splitskoj Spaladium areni, 22. prosinca, a karte su od danas u prodaji putem sustava Croatia Tickets i Eventim.

'Prvi brk estrade' kako ga mnogi od milja zovu uoči ovog velikog koncerta je izjavio: „Drago mi je da ponovno nastupam u najvećoj dvorani u Splitu. Volim pjevati u Splitu jer imam super publiku i ponavljam 'Samo nas nebo rastavit može“.

Karte za koncert koji ne smijete propustiti su u prodaji od danas, petka 09. studenog od 10:00 sati  po cijeni: 99 kuna za parter, te 129 kuna za tribine. Kupite li ih online u sustavu Croatia Tickets-a i platite Mastercard karticom uštedjet ćete dodatnih 10%.

Miši će se na pozornici ovog velikog koncerta pridružiti i glazbeni gosti- kćerka Ivana Kovač, klapa Rišpet te gost iznenađenja.

 

 

 

Naslovnica Promo

Najčitanije