DESET GODINA U HRVATSKOJ, U SUBOTU VELIKA PROSLAVA: U Supernovoj su pripremili ekskluzivne shopping pogodnosti, brojne popuste, zabavu i poklon bonove!

DESET GODINA U HRVATSKOJ, U SUBOTU VELIKA PROSLAVA:

Supernova centar Zadar, najveći shopping centar u Zadarskoj županiji, dio je najvećeg lanca shopping centara Supernova grupe koji ove subote slavi okruglih 10 godina u Hrvatskoj.

Povodom ove velike proslave u subotu, 26. svibnja, Supernova centar Zadar časti vas veselom i šarenom zabavom, brojnim besplatnim slasticama, ekskluzivnim shopping pogodnostima i live nastupom Domenice Žuvele.

Ovu subotu proslavite s nama u Supernova centru Zadar uz zabavan program, besplatne slastice, super nagrade i brojne shopping pogodnosti koje su pripremile trgovine centra.

Slavljenički shopping obavite uz najpovoljnije cijene od kojih izdvajamo: 20 posto na kolekciju proljeće/ljeto u trgovini Lisca, 20 posto na novu kolekciju u trgovini ShoeBeDo, 20 posto na sav asortiman u trgovini Springfield te 30 posto na dio asortimana u Cicibanu.

Tu je još i 20 do 70 posto na označene artikle u trgovini Posteljina.hr, 20 posto na sve u trgovini Shooster kao i 40 posto na svu zatvorenu obuću u PittaRossu.

Pjevat ćemo i plesati uz nove hitove Domenice Žuvele, a najsretnije posjetitelje očekuje slavljenička kiša balona koja donosi neodoljivih 10 puta po 100 kuna i nevjerojatnih 10.000 kuna u poklon-bonovima.

Pridružite se najboljoj proslavi i provedite popodne u super raspoloženju! Kad Supernova slavi, cijeli Zadar pleše i pjeva.

Vidimo se!

Naslovnica Promo

Najčitanije