Kolona

Predrag Opačić

POSTOJI SAMO JEDAN RAZLOG ZA SMJENU GRADSKIH DIREKTORA Zašto je Vlatko Marušić morao otići, a Renata Peroš nam i dalje plazi jezik?!

Lada Burčul

PRIOPĆENJA RENATE PEROŠ I DAVIDA RICOVA KOD NAS SU IZAZVALA SAMILOST Slučaj Ricov otvorio je Pandorinu kutiju kadroviranja u Narodnom muzeju. Koliko je i koga Renata Peroš zapošljavala još nismo stigli pisati. A hoćemo...

Mario Vuksan

KAKO JE LAKO GRADSKI PARK POSTAO PRIVATNA DISKOTEKA? Javni prostor na atraktivnoj lokaciji darovan je jednoj tvrtki i jednoj osobi radi profita

Predrag Opačić

REBUS DEKALMETIZACIJE TRESE HDZ Ako Dukić potjera sve Kalmetine ljude, tko će mu ostati? Ako ih ne promijeni, zbog čega je uopće izabran? I je li važnije koga Dukić miče ili koga imenuje?

Ivica Nevešćanin

SLUČAJ FRITZL: JESU LI INSTITUCIJE POČINILE GRIJEH PROPUSTA Ako je sudac Radman neopravdano prozvao policiju i Centar za socijalnu skrb, zašto ga oni ne demantiraju?

Ivica Nevešćanin

HVALA RENATI PEROŠ, HVALA GRADONAČELNIKU DUKIĆU... Drage članice i članovi HDZ-a, slobodno nastavite zapošljavati svoju familiju u gradskim, županijskim i državnim tvrtkama, ustanovama...

Predrag Opačić

I, TKO JE KRIV? OSIM NEBESA... Državne i gradske face sve znaju, samo ih nemojte pitati tko je odgovoran!

Dražen Žura

ZAŠTO JE REPREZENTACIJA OPET POPUŠILA Aci je bitno sjediti u vlaku, makar jurio prema provaliji

Predrag Opačić

ZAŠTO JE POVUČEN DEMANTIJ IZ GRADSKE UPRAVE Stanojkovski ih optužuje za korupciju, a administracija Branka Dukića - šuti!?

Mišel Kalajžić

GLADNI I ZLI: POŽARI, GUŽVE I EURI Nevjerojatna sezona 2017. polako prolazi: da je potrajala još mjesec ili dva, bi li sve to skupa uopće izdržali?

Page 4 of 11First123[4]5678910Last