Kolona

Mario Vuksan

ZADAR (NI)JE OTOČNI GRAD Kako su se zadarski otoci provukli ispod radara Financijske agencije?!

Mario Vuksan

ADIO VAM UHLJEBNIČKA 2018. U zadarskim je slučajevima, osim rođačkih veza, važno i iz kojeg si kvarta, s kim si odrastao, s kim si tulumario, s kim igraš mali nogomet i tko ti je pjevao na piru!

Predrag Opačić

ŠTO JE ZAJEDNIČKO RENATI PEROŠ, LUKI PERINIĆU, ZVONIMIRU VRANČIĆU I TOMISLAVU LETINIĆU? Mi ih biramo, oni nekog imenuju, a kada donesu nezakonite odluke, račun plate najbogatiji – porezni obveznici!

Mišel Kalajžić

OBRAZ ZA NAKNADU Zadarski telekom signal po duhu svetom u zoni slobodnog udarca

Mario Vuksan

ZAŠTO ZADRA NIJE BILO NI U ŠIROJ KONKURENCIJI ZA OVOGODIŠNJE TURISTIČKE NAGRADE? Turizam, profit i priznanja nose ozbiljni turistički profesionalci, a ne amateri na kojima se bazira Zadar!

Ivica Nevešćanin

ZAŠTO NAM TURISTIČKA ZAJEDNICA SKRIVA TROŠKOVE PUTOVANJA ČLANOVA TURISTIČKOG VIJEĆA I NADZORNOG ODBORA ​Gradonačelniče Dukiću, tko laže: Vi ili vaš prijatelj Mario Paleka? Ili lažu da bi vam smjestili...

Dražen Žura

TEORIJA NAS JOŠ DRŽI U IGRI ZA ODLAZAK NA SP U KINI, ALI... Bogdanović, Šarić, Zubac, Žižić..., bez obzira na njihove kratke bljeskove na NBA sceni, nemaju težinu i odlike pobjednika!

Ivica Nevešćanin

MI SMO ZAMISLILI KAKO JE TO IZGLEDALO, MORA DA JE BILO URNEBESNO Kako su članovi Turističkog vijeća izabrali Marija Paleku, što su ga pitali i što im je on odgovorio...

Ivica Nevešćanin

IMA LI ITKO MUDA U TZ GRADA ZADRA? Gradonačelniče Dukiću, zašto ne stanete na kraj ovom kokošarenju članova Turističkog vijeća?!

Predrag Opačić

POSLOVNA TAJNA JAVNOG PODUZEĆA Vjerovali ili ne: podatke o poduzećima koja ne plaćaju vodu, zadarski "Vodovod" proglasio – poslovnom tajnom!?

Page 3 of 14First12[3]45678910Last