Kolona

Predrag Opačić

FOTO: VELIKA SVEČANOST OTVORENJA KOJA SE NIJE DOGODILA Dukić i Kasap: Mi smo protiv rušenja rotora, ali pozdravljamo izgradnju semaforiziranog raskrižja! HC: Zadar je grad biciklista, zato vam nismo ucrtali biciklističku stazu! I nogostup je uzak - slobodno se poslužite kolnikom...

Mišel Kalajžić

ZADAR GRAD BICIKLIZMA Možete izabrati: voziti po nogostupu i dobiti kaznu policije ili sići na kolnik i poginuti! Jer na ulicama mjesta - nema!

Mario Vuksan

ZAŠTO SE TZ ZADARSKE ŽUPANIJE PONAŠA KAO SUPERHIK Dokad će se besramno bagatelizirati autohtona tradicija, a promovirati miljenici i bogate tvrtke?! Pozivam Novigrađane i Kaljane da se 'zahvale' direktorici Kadiji na 2.000 kuna pomoći!

Ivica Nevešćanin

KAKO SAM NA VLASTITOJ KOŽI NAUČIO DA SE ŠKOLOVANJE NE ISPLATI Bolje biti majstor nego primarijus! Doktori naplaćuju po pregledu, a majstori po minuti!

Dražen Žura

NAŠ KOMENTAR: KK ZADAR, DAN POSLIJE „Oni koji svoj klub vole i kad mu ne ide, ostali su na svojim mjestima“

Ana Vučetić Škrbić

TKO JE KRIV ZA SRAMOTNU I TUŽNU PRIČU IZ OBROVCA Svi "nadležni" i "odgovorni" su znali što se događa u ambulanti dr. Jusupa. I ništa nisu poduzeli!

Dražen Žura

ZAŠTO JE SUTRAŠNJICA KK ZADAR ODUVIJEK BILA TABU TEMA Za budućnost zadarske košarke važan je ostanak u ABA ligi, ali i privatizacija kluba. Sve ostalo je prelijevanje iz šupljeg u prazno!

Ivica Nevešćanin

ŠTO SE DOGODI KAD TZV. PROFESIONALCE POLITIKA DRŽI ZA MUDA Predrag Orlović bi kao odrastao čovjek trebao prestati lagati samoga sebe i znati zašto je zapravo opet izabran za ravnatelja...

Mišel Kalajžić

KOMENTAR: SVEUČILIŠTE U ZADRU POTVRDILO JOŠ JEDNU KRIVOTVORINU Diplomirani nastavnici – lopovluka!

Mišel Kalajžić

KOMENTAR: JEDNOSTAVNO VIŠE NIJE SMIJEŠNO Počelo nasipanje rive u buduću Copacabanu, proboj podvodnog tunela Zadar – Preko, građanima besplatan parking u Županiji... Prvoaprilske šale ništa su u odnosu na prave vijesti kojima se s nama poigrava svakodnevni život

Page 2 of 14First1[2]345678910Last