Kolona

Ivica Nevešćanin

KAKO SAM NA VLASTITOJ KOŽI NAUČIO DA SE ŠKOLOVANJE NE ISPLATI Bolje biti majstor nego primarijus! Doktori naplaćuju po pregledu, a majstori po minuti!

Dražen Žura

NAŠ KOMENTAR: KK ZADAR, DAN POSLIJE „Oni koji svoj klub vole i kad mu ne ide, ostali su na svojim mjestima“

Ana Vučetić Škrbić

TKO JE KRIV ZA SRAMOTNU I TUŽNU PRIČU IZ OBROVCA Svi "nadležni" i "odgovorni" su znali što se događa u ambulanti dr. Jusupa. I ništa nisu poduzeli!

Dražen Žura

ZAŠTO JE SUTRAŠNJICA KK ZADAR ODUVIJEK BILA TABU TEMA Za budućnost zadarske košarke važan je ostanak u ABA ligi, ali i privatizacija kluba. Sve ostalo je prelijevanje iz šupljeg u prazno!

Ivica Nevešćanin

ŠTO SE DOGODI KAD TZV. PROFESIONALCE POLITIKA DRŽI ZA MUDA Predrag Orlović bi kao odrastao čovjek trebao prestati lagati samoga sebe i znati zašto je zapravo opet izabran za ravnatelja...

Mišel Kalajžić

KOMENTAR: SVEUČILIŠTE U ZADRU POTVRDILO JOŠ JEDNU KRIVOTVORINU Diplomirani nastavnici – lopovluka!

Mišel Kalajžić

KOMENTAR: JEDNOSTAVNO VIŠE NIJE SMIJEŠNO Počelo nasipanje rive u buduću Copacabanu, proboj podvodnog tunela Zadar – Preko, građanima besplatan parking u Županiji... Prvoaprilske šale ništa su u odnosu na prave vijesti kojima se s nama poigrava svakodnevni život

Lada Burčul

ZNATE LI ZA PČELE RADILICE KOJE ZUJE OKO GRADONAČELNIKA? Ne zavaravajte se, u njegovom Uredu ne zna lijeva što radi desna!

Mišel Kalajžić

LICE I NALIČJE Dok nije bilo "kune ni dinara" bili su čudaci iz starog Kazališta lutaka, ali s obilnim EU dotacijama, nezavisni kulturnjaci su Gradu odjednom postali "in"!

Ana Vučetić Škrbić

ZAŠTO U ZADRU NIKAD NEĆE BITI "ŽUTIH PRSLUKA" Do kad će nam djecu obrazovati oni koji mrze, šire mržnju ili pred njom zatvaraju oči?

Page 2 of 14First1[2]345678910Last