Kolona

Mario Vuksan

ZAŠTO ZADRA NIJE BILO NI U ŠIROJ KONKURENCIJI ZA OVOGODIŠNJE TURISTIČKE NAGRADE? Turizam, profit i priznanja nose ozbiljni turistički profesionalci, a ne amateri na kojima se bazira Zadar!

Ivica Nevešćanin

ZAŠTO NAM TURISTIČKA ZAJEDNICA SKRIVA TROŠKOVE PUTOVANJA ČLANOVA TURISTIČKOG VIJEĆA I NADZORNOG ODBORA ​Gradonačelniče Dukiću, tko laže: Vi ili vaš prijatelj Mario Paleka? Ili lažu da bi vam smjestili...

Dražen Žura

TEORIJA NAS JOŠ DRŽI U IGRI ZA ODLAZAK NA SP U KINI, ALI... Bogdanović, Šarić, Zubac, Žižić..., bez obzira na njihove kratke bljeskove na NBA sceni, nemaju težinu i odlike pobjednika!

Ivica Nevešćanin

MI SMO ZAMISLILI KAKO JE TO IZGLEDALO, MORA DA JE BILO URNEBESNO Kako su članovi Turističkog vijeća izabrali Marija Paleku, što su ga pitali i što im je on odgovorio...

Ivica Nevešćanin

IMA LI ITKO MUDA U TZ GRADA ZADRA? Gradonačelniče Dukiću, zašto ne stanete na kraj ovom kokošarenju članova Turističkog vijeća?!

Predrag Opačić

POSLOVNA TAJNA JAVNOG PODUZEĆA Vjerovali ili ne: podatke o poduzećima koja ne plaćaju vodu, zadarski "Vodovod" proglasio – poslovnom tajnom!?

Mario Vuksan

OD FALŠIH GUMENIH BOMBONA DO ZMIJA OTROVNICA Zašto Barakovićeva ulica najbolje ilustrira promašeni koncept zadarskog turizma!

Mario Vuksan

ZAŠTO IMAMO TURISTIČKU STRATEGIJU KOJA SE NE PROVODI? Zadarski turizam je u koncepcijskom i organizacijskom rasulu za što su krivi Turističko vijeće, Skupština TZ-a, Gradsko vijeće i gradonačelnik!

Mišel Kalajžić

GOLA ISTINA Zvuči nelogično, ali je zapravo točno: Imamo povećanje broja gostiju i - podbačaj turističke sezone!

Mišel Kalajžić

VELIKA MISA ZA NAŠE MALO SELO Zašto za Luku, Danijela, Šimu i Dominika ne navijamo na Forumu? Pitajte Turističku zajednicu!

Page 1 of 11FirstPrevious[1]2345678910Last