TEŠKA PROMETNA NESREĆA NA BULEVARU Kolima Hitne pomoći troje ozlijeđenih prevezeno u bolnicu!

TEŠKA PROMETNA NESREĆA NA BULEVARU

Nešto prije 15 sati se u subotu na Bulevaru, kod križanja Ulice Ante Starčevića i Ulice Hrvoja Ćustića, dogodila teška prometna nesreća, u kojoj je, u sudaru dvaju automobila, ozlijeđeno više osoba.

- Policija je na terenu obavila očevid, no obrada događaja još je uvijek u tijeku – kazao nam je dežurni policijski službenik.

U sudaru automobila, jednog njemačkih, drugog zadarskih registracija, ozlijeđene su tri osobe – u vozilu njemačkih oznaka ozlijeđeni su vozač i putnik u vozilu, dok je u automobilu zadarskih registracija ozlijeđena jedna osoba.

O težini ozljeda svjedoči činjenica da su na teren u najkraćem roku stigla dva vozila Hitne medicinske pomoći, koja su ozlijeđene osobe prevezla u zadarsku bolnicu.

- Kvalifikaciju ozljeda tek treba utvrditi, svi su zbrinuti u bolnici i pruža im se pomoć – kazao je dežurni policijski službenik.

Promet tim dijelom Bulevara neko je vrijeme bio obustavljen, te je sada normaliziran.

Naslovnica Kalelarga

Najčitanije

NITKO NIJE SLUTIO TRAGEDIJU Nestao s proslave svog 18. rođendana i objesio se u šumi: zadarski maturant počinio samoubojstvo deset mjeseci nakon što je udario muškarca koji je zbog toga pao u komu i umro

Nestao s proslave svog 18. rođendana i objesio se u šumi: zadarski maturant počinio samoubojstvo deset mjeseci nakon što je udario muškarca koji je zbog toga pao u komu i umro
Zadar je u ponedjeljak šokirala vijest o tragičnoj smrti maturanta koji je počinio samoubojstvo na svoj 18....
Nestao s proslave svog 18. rođendana i objesio se u šumi: zadarski maturant počinio samoubojstvo deset mjeseci nakon što je udario muškarca koji je zbog toga pao u komu i umro