UHIĆENA ČETVORICA PLJAČKAŠA Iz trgovina širom županije krali cigarete i novac!

UHIĆENA ČETVORICA PLJAČKAŠA

Policijski službenici Policijske postaje Obrovac dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvije muške osobe u dobi od 40 i 18 godina i dva maloljetnika, u dobi od 17 i 15 godina, koje se sumnjiči za teške krađe.

Uz kaznenu prijavu zbog teških krađa, 40-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske, dok su prema ostaloj trojici, nadležnom državnom odvjetništvu proslijeđene kaznene prijave.

Četvorka je uhvaćena u nedjelju nakon što su dan ranije, 5.listopada, oko 2.35 sati u mjestu Gornji Karin po prethodno smišljenom planu osobnim vozilom došli do trgovine u vlasništvu 58-godišnjakinje koju su namjeravali opljačkati.

Plan im je osujetila policija pa su pobjegli u nepoznatom pravcu dok je u blizini trgovine pronađeno vozilo koje su koristili.

Na mjestu događaja izvršen je očevid, te pretraga vozila kojeg koristi 40-godišnjak a provalnički alat koji je oduzet. U sklopu kriminalističkog istraživanja kod 40-godišnjaka je pronađeno još provalničkog alata, što je oduzeto.

U istrazi je utvrđeno da je 40-godišnjak u društvu dva maloljetnika, u noći s 1. na 2.studenog 2018. godine, provalio u trgovinu u Pridrazi u vlasništvu trgovačkog društva, odakle su odnijeli veću količinu raznih cigareta i drugih proizvoda u vrijednosti nekoliko desetaka tisuća kuna.

Također su u noći s 25. na 26. lipnja ove godine u Briševu provalili u trgovinu u vlasništvu trgovačkog društva odakle su ukrali veću količinu raznih cigareta i novac, ukupne vrijednosti nekoliko desetaka tisuća kuna, a da su 24.i 25. srpnja ove godine u Vrsima provalili u trgovinu u vlasništvu trgovačkog društva odakle su također odnijeli veću količinu raznih cigareta u vrijednosti nekoliko desetaka tisuća kuna.

Isto su tako 9. kolovoza ove godine u Vrsima pokušali provaliti u trgovinu u vlasništvu trgovačkog društva, u čemu nisu uspjeli.

 

 

 

Naslovnica Kalelarga

Najčitanije

NAKON TRAGEDIJE U BIOGRADU U KOJOJ JE STRADALA MEDICINSKA SESTRA I MAJKA TRIJU DJEVOJČICA "Dosta mi je što svakodnevno doživljavam da mi je onaj koji mi je ubio suprugu ispred mene namjerno turira motorom, sad još i ovakvo ponašanje!"

Obitelj 36-godišnje Petre Mršić, medicinske sestre i majke triju djevojčica koja je prošle godine stradala pod k...
"Dosta mi je što svakodnevno doživljavam da mi je onaj koji mi je ubio suprugu ispred mene namjerno turira motorom, sad još i ovakvo ponašanje!"

VIDEO / FOTO: ODRŽAN PROSVJED ISPRED ZADARSKOG SUDA ZBOG PUŠTANJA NA SLOBODU OSUMNJIČENIKA ZA GRUPNO SILOVANJE Mladi u crnom zapalili svijeće, nosili su majice s natpisom "Sama si to tražila" i veliki transparent "Žene i djevojčice žrtve HR pravosuđa"

Mladi u crnom zapalili svijeće, nosili su majice s natpisom
Studenti i građani prosvjedovali su u srijedu navečer pred zadarskim Županijskim sudom zbog nedavne odluke suca ...
Mladi u crnom zapalili svijeće, nosili su majice s natpisom "Sama si to tražila" i veliki transparent "Žene i djevojčice žrtve HR pravosuđa"

"POVUKAO SE" NAKON ŠTO JE PUSTIO OSUMNJIČENE ZA SILOVANJE DA SE BRANE SA SLOBODE Sudac Ivan Marković zatražio policijsku zaštitu i odgodio suđenje za nezapamćen zločin koji je nad svojom djecom počinio otac s Paga!

Sudac Ivan Marković zatražio policijsku zaštitu i odgodio suđenje za nezapamćen zločin koji je nad svojom djecom počinio otac s Paga!
Sudac Kaznenog odjela Županijskog suda u Zadru Ivan Marković zatražio je zaštitu policije zbog prijetnji koje su...
Sudac Ivan Marković zatražio policijsku zaštitu i odgodio suđenje za nezapamćen zločin koji je nad svojom djecom počinio otac s Paga!