VODIČ Napravili smo detaljan pregled radnog vremena trgovačkih centara na Dan neovisnosti

VODIČ

Radno vrijeme trgovina za Dan neovisnosti, 8. listopada, bit će uobičajeno za blagdane u Hrvatskoj, odnosno šaroliko. Većina će raditi kao nedjeljom, a detalje pogledajte u nastavku.

Konzum

Većina Konzumovih trgovina za Dan neovisnosti radit će od 8:00 do 13:00, odnosno prema nedjeljnom radnom vremenu, dok će Super Konzum prodavaonice raditi od 8:00 do 14:00, a kako će raditi vama najbliža poslovnica pogledajte ovdje.

Kaufland

Većina Kauflandovih trgovina radit će kao nedjeljom, odnosno od 7:00 do 21:00. Za trgovinu u vašem susjedstvu pogledajte ovdje.

Lidl

Ovaj trgovački lanac u utorak će uglavnom raditi po nedjeljnom radnom vremenu, ovisno o poslovnici, ali najčešće od 8:00 do 14:00 ili od 8:00 do 18:00. Ovdje možete potražiti radno vrijeme željene poslovnice.

Spar i Interspar

Radno vrijeme kao u nedjelju, uglavnom od 8:00 do 14:00, dok će manje Spar trgovine biti zatvorene. Poslovnice u shopping centrima radit će od 8:00 do 21:00. Detalje potražite ovdje.

Plodine

Svi dućani Plodina radit će prema redovnom radnom vremenu, od 7 do 22 sata.

Supernova Zagreb/Karlovac/Zadar/Varaždin/Slavonski Brod/Sisak/Šibenik/Koprivnica

Supernova centri radit će prema redovnom radnom vremenu od 9 do 22 sata.

Bauhaus

Trgovački lanac Bauhaus bit će zatvoren na Dan neovisnosti.

Pevec

Pevec će 8. listopada raditi prema nedjeljnom radnom vremenu, odnosno od 8 do 15 sati.

Lesnina

Blagdanima i državnim praznicima ne rade.

Emmezeta

Ovaj lanac namještajem u utorak će također biti zatvoren.

 

Naslovnica Kalelarga

Najčitanije

NAKON TRAGEDIJE U BIOGRADU U KOJOJ JE STRADALA MEDICINSKA SESTRA I MAJKA TRIJU DJEVOJČICA "Dosta mi je što svakodnevno doživljavam da mi je onaj koji mi je ubio suprugu ispred mene namjerno turira motorom, sad još i ovakvo ponašanje!"

Obitelj 36-godišnje Petre Mršić, medicinske sestre i majke triju djevojčica koja je prošle godine stradala pod k...
"Dosta mi je što svakodnevno doživljavam da mi je onaj koji mi je ubio suprugu ispred mene namjerno turira motorom, sad još i ovakvo ponašanje!"

VIDEO / FOTO: ODRŽAN PROSVJED ISPRED ZADARSKOG SUDA ZBOG PUŠTANJA NA SLOBODU OSUMNJIČENIKA ZA GRUPNO SILOVANJE Mladi u crnom zapalili svijeće, nosili su majice s natpisom "Sama si to tražila" i veliki transparent "Žene i djevojčice žrtve HR pravosuđa"

Mladi u crnom zapalili svijeće, nosili su majice s natpisom
Studenti i građani prosvjedovali su u srijedu navečer pred zadarskim Županijskim sudom zbog nedavne odluke suca ...
Mladi u crnom zapalili svijeće, nosili su majice s natpisom "Sama si to tražila" i veliki transparent "Žene i djevojčice žrtve HR pravosuđa"

"POVUKAO SE" NAKON ŠTO JE PUSTIO OSUMNJIČENE ZA SILOVANJE DA SE BRANE SA SLOBODE Sudac Ivan Marković zatražio policijsku zaštitu i odgodio suđenje za nezapamćen zločin koji je nad svojom djecom počinio otac s Paga!

Sudac Ivan Marković zatražio policijsku zaštitu i odgodio suđenje za nezapamćen zločin koji je nad svojom djecom počinio otac s Paga!
Sudac Kaznenog odjela Županijskog suda u Zadru Ivan Marković zatražio je zaštitu policije zbog prijetnji koje su...
Sudac Ivan Marković zatražio policijsku zaštitu i odgodio suđenje za nezapamćen zločin koji je nad svojom djecom počinio otac s Paga!