LOPOVI U AKCIJI Ukrali automobil, drugi opljačkali, pa iz kuće i džepa ukrali novac!

LOPOVI U AKCIJI

Policija je tijekom vikenda zabilježila jednun tešku krađu i tri krađe, zbg čega su protiv nepoznatih počinitelja podnesene kaznene prijave.

U subotu poslijepodne na parkiralištu na Kolovarama u Zadru, nepoznati počinitelj je provalio u osobno vozilo (SK) koje koristi 45-godišnjak, odakle je ukrao kameru, prijenosno računalo i raznu odjeću.

Isti dan u Bibinjama ukraden je novčanik u vlasništvu 75-godišnjaka, dok je u noći na nedjelju u mjestu Dinjiška ukraden osobni automobil Peugeot zadarskih oznaka u vlasništvu 78-godišnjaka.

U periodu od 1. do 4. listopada iz kuće u Ulici Franje Petrića u Zadru ukraden je i novac u vlasništvu 59-godišnjakinje i 30-godišnjaka.

 

 

 

 

Naslovnica Kalelarga

Najčitanije

NAKON TRAGEDIJE U BIOGRADU U KOJOJ JE STRADALA MEDICINSKA SESTRA I MAJKA TRIJU DJEVOJČICA "Dosta mi je što svakodnevno doživljavam da mi je onaj koji mi je ubio suprugu ispred mene namjerno turira motorom, sad još i ovakvo ponašanje!"

Obitelj 36-godišnje Petre Mršić, medicinske sestre i majke triju djevojčica koja je prošle godine stradala pod k...
"Dosta mi je što svakodnevno doživljavam da mi je onaj koji mi je ubio suprugu ispred mene namjerno turira motorom, sad još i ovakvo ponašanje!"

VIDEO / FOTO: ODRŽAN PROSVJED ISPRED ZADARSKOG SUDA ZBOG PUŠTANJA NA SLOBODU OSUMNJIČENIKA ZA GRUPNO SILOVANJE Mladi u crnom zapalili svijeće, nosili su majice s natpisom "Sama si to tražila" i veliki transparent "Žene i djevojčice žrtve HR pravosuđa"

Mladi u crnom zapalili svijeće, nosili su majice s natpisom
Studenti i građani prosvjedovali su u srijedu navečer pred zadarskim Županijskim sudom zbog nedavne odluke suca ...
Mladi u crnom zapalili svijeće, nosili su majice s natpisom "Sama si to tražila" i veliki transparent "Žene i djevojčice žrtve HR pravosuđa"

"POVUKAO SE" NAKON ŠTO JE PUSTIO OSUMNJIČENE ZA SILOVANJE DA SE BRANE SA SLOBODE Sudac Ivan Marković zatražio policijsku zaštitu i odgodio suđenje za nezapamćen zločin koji je nad svojom djecom počinio otac s Paga!

Sudac Ivan Marković zatražio policijsku zaštitu i odgodio suđenje za nezapamćen zločin koji je nad svojom djecom počinio otac s Paga!
Sudac Kaznenog odjela Županijskog suda u Zadru Ivan Marković zatražio je zaštitu policije zbog prijetnji koje su...
Sudac Ivan Marković zatražio policijsku zaštitu i odgodio suđenje za nezapamćen zločin koji je nad svojom djecom počinio otac s Paga!